Video: Το ταξίδι της McLaren MP4-12C από το Woking στο Μονακό

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα Αυγούστου στο επίσημο κανάλι της η McLaren είχε ανεβάσει ένα promo video από το ταξίδι 10 δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο, που ξεκίνησαν από το McLaren Technology Centre στο Woking της Αγγλίας με πέντε McLaren MP4-12C με προορισμό το Μονακό, καλύπτοντας 1.800 χλμ μέσα σε τρεις ημέρες.

Σήμερα βλέπουμε την αποστολή του αγγλικού περιοδικού Evo, με οδηγό τον Henry Catchpole, να περνάει από το τούνελ της Μαγχης, να διασχίζει 4 χώρες με τα αυτοκίνητα να σταματούν στην ιστορική πίστα Reims-Gueux, εκεί όπου ο Bruce είχε κερδίσει το 1962, ενώ ο τελικός προορισμός τους ήταν στο Monte Carlo, 50 χρόνια μετά από τότε που ο Bruce είχε κερδίσει για πρώτη φορά το GP του Μονακό. Επίσης πέρασαν και από το Γαλλικό πέρασμα Col de la Bonette, το οποίο είναι το υψηλότερο ασφαλτοστρωμένο πέρασμα και μια από τις καλύτερες διαδρομές των Άλπεων.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...