Περισσότερες λεπτομέρειες για την Lamborghini Murcielago LP2000-2 SV ΤΤ [w/video]

Σχετικά άρθρα

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε το teaser video της Lamborghini Μurcielago LP2000-2 SV TT, και τώρα μαθαίνουμε γι΄αυτή περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι του φίλου του Robert Himler, David Wiggins, και την δουλειά την έχει αναλάβει η Covert Tuning Dynamics.

Βασίζεται πάνω στην LP670 SV και ο Wiggins την έχει ονομάσει “The Sitg”. Οι αλλαγές που έχουνε γίνει είναι πάρα πολλές, όπως δύο μεγάλα turbo Garrett GTX-4294, 5″ εισαγωγή αέρα, εξάτμιση 12″, μεγάλα intercoolers, custom εισαγωγή και αρκετά ακόμη. Η Covert Tuning Dynamics έχει ξοδέψει περισσότερες από 3.000 ώρες ώστε να την κατασκευάσει και πάνω από 4 χρόνια ώστε να την σχεδιάσει και να την αναπτύξει.

Τα 2.000 άλογα στον πίσω άξονα είναι πολλά και έτσι η ασφάλεια έπρεπε να αυξηθεί. Τοποθετήθηκε μπάρα θόλων, roll cage 6 σημείων, θερμομονωτικό υλικό τη NASA, ενώ φορά άλλη μπαταρία και ένα νέο σύστημα ήχου.

Εξωτερικά έχει ντυθεί με σατέν και ματ λευκό αυτοκόλλητο με carbon καθρέπτες, carbon καπάκι ρεζερβουάρ και μαύρες ζάντες ADV.1. Συνολικά το αυτοκίνητο ζυγίζει 250 κιλά λιγότερα από την SV, και 350 λιγότερα από την απλή Murcielago.

Το αυτοκίνητο ακόμη δεν μπορεί να κινηθεί στον δρόμο επειδή δεν έχει πάρει άδεια από την EPA, αλλά μόλις το θέμα αυτό λυθεί, τότε θα δούμε και video του. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείς να βρεις εδώ.

[Πηγή: Razzi, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...