Sergio Marchionne προς VW: Δεν θα πάρεις ποτέ την Alfa Romeo

Σχετικά άρθρα

Για ακόμη μια φορά, ο Sergio Marchionne, CEO του Fiat Group και του Chrysler Group, ξεκαθάρισε ότι η Alfa Romeο δεν πωλείται και ιδίως στην Volkswagen. Αυτό δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, σε μια σύσκεψη βιομηχάνων στο Τορίνο, εκεί όπου η Fiat έχει την έδρα της.

Ο Marchionne, σε μήνυμα με παραλήπτη τον πρόεδρο της Volkswagen Ferdinand Piech, αναφέρει να ξεχάσει την ιδέα εξαγοράς της Alfa, και καλύτερα να στραφεί κάπου αλλού.

H Ιταλική εφημερίδα Corriere della Seras, αναφέρει ότι με μια ενδεχόμενη πώληση της Alfa Romeo και ενός Ιταλικού εργοστασίου της στον Γερμανικό κολοσσό, το Fiat Group θα έλυνε τα οικονομικά του προβλήματα, αλλά ο Marchionne απάντησε καυστικά στο δημοσίευμα απαντώντας ότι:

Το να βασιζόμαστε σε ξένους, ώστε αυτοί να ενεργήσουν ως σωτήρες της Ιταλίας, είναι η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου.

[Πηγή: Ηispanicbusiness]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr