Κι ενώ μένουν 4 αγώνες πριν το τέλος του φετινού Πρωταθλήματος, ο Lewis Hamilton έχει ήδη ψηφίσει. Η ψήφος του είναι κατακόκκινη και γράφει επάνω, Fernando Alonso! Σύμφωνα με τον Βρετανό, ο Fernando Alonso ήταν ο πιο σταθερός οδηγός καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και αξίζει τον τίτλο.

Νιώθω ότι ο Fernando το αξίζει. Έχει διάρκεια και σταθερότητα. Η ομάδα του δεν έκανε ποτέ λάθος. Μπορεί να μην ήταν πάντα ο πιο γρήγορος αλλά πάντα βρίσκεται ψηλά. Πάντα οδηγούσε σαν Παγκόσμιος Πρωταθλητής κι αυτή τη χρονιά αισθάνομαι ότι οδηγεί σαν 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

Απ’εκεί και πέρα, ο εκκεντρικός Βρετανός μίλησε για τις Red Bull και τόνισε:

Η Red Bull ήταν μία πάνω και μία κάτω. Δεν διαφωνώ, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά κι έχουν κερδίσει τους 3 τελευταίους αγώνες.

Τέλος, ο Lewis Hamilton έκανε μία μικρή αναδρομή στη φετινή χρονιά, τονίζοντας ότι η σχέση του με τον Jenson Button είναι άψογη κι ότι θα παλέψουν μαζί για να κερδίσουν τη Ferrari αλλά και τη Red Bull στους επόμενους αγώνες, ούτως ώστε να καταφέρουν να βάλουν τη McLaren στην πρώτη θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης Κατασκευαστών για το 2012.

[Πηγή: Autosport | Photo Copyright: Vodafone McLaren Mercedes Media]