Mark Webber: “Δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα ακόμη!”

Σχετικά άρθρα

Ο Mark Webber γνωρίζει από πρώτο χέρι τι έχει ν’αντιμετωπίσει η Red Bull στους τελευταίους 4 αγώνες και είναι απόλυτα προσγειωμένος. Γνωρίζει τις δυσκολίες αλλά ταυτόχρονα, θέτει στόχους για τις 2 Red Bull. Ας δούμε τι δήλωσε:

Οι 3 τελευταίοι αγώνες στην Ασία (Σιγκαπούρη-Ιαπωνία-Κορέα) ήταν πολύ καλοί για την ομάδα μας. Κανείς δεν έχει παρασυρθεί απ’αυτά τα αποτελέσματα στην ομάδα, σίγουρα, όμως, ξεκινήσαμε να βρίσκουμε το σωστό set-up σε απόδοση στην πιο κρίσιμη περίοδο της χρονιάς. Είχαμε ξεκινήσει να βάζουμε το αυτοκίνητο σ’ένα καλό set-up απόδοσης από τη Σιγκαπούρη με αποτέλεσμα να φτάσουμε να γνωρίζουμε τι χρειάζεται ακόμη για να φτάσουμε στο υψηλότερο σημείο απόδοσης.

Στη συνέχεια, ο Αυστραλός μίλησε και για τον Sebastian Vettel, τονίζοντας:

Ο Sebastian κέρδισε τους 3 τελευταίους αγώνες και φαίνεται ότι όλοι πιστεύουν πως έχει το Πρωτάθλημα στο τσεπάκι του. Μη ξεχνάμε, όμως, τι έγινε στη Βαλένθια. Βρισκόμασταν σε καταπληκτική κατάσταση και φαινόταν ότι θα κερδίζαμε αλλά όλα πήγαν στραβά. Γι’αυτό η νίκη και η καλή απόδοση στην Κορέα ήταν η απόλυτη επιβεβαίωση για την καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Απ’εκεί και πέρα, ο Mark Webber ήταν ξεκάθαρος και μίλησε για το “up and down” της φετινής περιόδου. Με τις Ferrari και McLaren να έχουν τα δικά τους καλά διαστήματα στη χρονιά. Τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να παλέψει για τους 2 τίτλους κι ότι όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Τη συγκεκριμένη στιγμή που μιλάμε, οι κόκκινοι Ταύροι έχουν το πλεονέκτημα, θα το διατηρήσουν ή θα ‘χουμε δράματα; Η Ινδία δεν είναι μακριά και η Ferrari φαντάζει δυνατό στοίχημα για την επόμενη βδομάδα. Μέχρι τότε, καλή συνέχεια της ημέρας κι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο σε όλους.

[Πηγή: PlanetF1 | Photo Copyright: Mark Thomson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...