H Nissan εισάγει νέο εσωτερικό στοχεύοντας το γυναικείο κοινό αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας οδηγούς

Σχετικά άρθρα

Με τη παρουσίαση του ανανεομένου Nissan GT-R πριν περίπου μια βδομάδα στην Ιαπωνία, ο επικεφαλής εξέλιξης του αυτοκινήτου, Kazutoshi Mizuno, ανέφερε ότι το εσωτερικό του ιαπωνικού υπεραυτοκίνητου θα είναι πλέον διαθέσιμο σε Amber Red (πορτοκαλο-κοκκινη) απόχρωση, με σκοπό να προσελκύσει ένα διαφορετικό κοινό απ’αυτό που συνήθως απευθύνεται, τις γυναίκες αλλά και τους πιο μεγάλης ηλικίας κοινό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Φέτος, προσφέρουμε μια έκδοση με ένα μοντέρνο εσωτερικό που ονομάζεται «amber red». Αυτό έχει ως στόχο να αυξήσει τη βάση πελατών μας, των γυναικών ή ελαφρώς μεγαλύτερης ηλικίας οδηγούς και έχουμε την πρόθεση να παρουσιάσουμε αυτή την ειδική έκδοση του εσωτερικό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάθε χρόνο, την άνοιξη και το φθινόπωρο για περίπου ένα μήνα, αντίστοιχα, αναπτύσουμε το αυτοκίνητο εντατικά στη Γερμανία. Η πίστα του Nurburgring θέτει το αυτοκίνητο σε καταπόνηση δύο φορές μεγαλύτερη από τις υπόλοιπες πίστες.

Τέλος πρόσθεσε για τη συνεχή εξέλιξη του GT-R

Δουλεύουμε σε συγκεκριμένα θέματα, όπως η θερμότητα ή τις δυνάμεις που δρουν στο αυτοκίνητο, με στόχο να φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο δρόμου με δυνατότητα σε όλες τις συνθήκες ανα το κόσμο, και όχι μόνο οι δύσκολες συνθήκες του Nurburing, αλλά ακόμη και στους γερμανικούς ορεινούς δρόμους όπου το όριο ταχύτητας είναι 100 χλμ. την ώρα. Υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που δεν μπορούν να πιάσουν αυτό το όριο ταχύτητας, γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να τεθεί το αυτοκίνητό μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

[Πηγή: Nissan]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...