Timelapse video της συναρμολόγησης ενός αγωνιστικού Nissan GT-R GT3

Σχετικά άρθρα

617966

Η Nissan έχει ανακοινώσει το αγωνιστικό της πρόγραμμα για το 2016, και ένα από τα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχει είναι το Blancpain Series. Σε αυτό θα τρέξει με το GT-R GT3 και στο παρακάτω timelapse video θα δεις το αγωνιστικό να συναρμολογείται από το σκέτο σασί σε ένα αυτοκίνητο έτοιμο για την πίστα σε μόλις 3 λεπτά.

Το GT-R Nismo GT3 έχει αναβαθμίσεις στην απόδοση και αντοχή του κινητήρα, ενώ υπάρχουν νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις που συμβαδίζουν με το καινούριο αεροδυναμικό πακέτο, καλύτερη κατανομή πέδησης αλλά και νέο χρονισμό των γραναζιών του κιβωτίου, έτσι ώστε να συνεργάζεται και καλύτερα με το κινητήρα και να αποδίδει τα μέγιστα του.

Η δύναμη του twin-turbo 3.8-λίτρων V6 έχει αυξηθεί από τα 530 άλογα στα 550 άλογα, όπως επίσης και η ροπή του από τα 612 Nm στα 637 Nm. Το βάρος παρέμεινε απαράλλαχτο και ανέρχεται στα 1.300 κιλά.

https://youtu.be/O8ktCkh4OFk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...