Πωλείται για €300.000 το Nissan GT-R Black Edition του Vettel, με μόλις 150 χλμ.

Σχετικά άρθρα

Η παραγωγή του Nissan GT-R που βλέπεις στις φωτογραφίες ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2012 και έκανε το “ταξίδι” Ιαπωνία-Ελβετία ώστε να παραδοθεί στον Sebastian Vettel.

Τότε, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής οδηγούσε για λογαριασμό της Red Bull, η οποία έτρεχε με τους V8 κινητήρες της Renault, με την τελευταία να ανήκει στην ίδια Συμμαχία με την Nissan.

Ο Vettel κράτησε μέχρι σήμερα το GT-R στην ιδιωτική του συλλογή, αλλά όπως αποδεικνύει το οδόμετρο -το οποίο αναγράφει μόλις 150 χλμ.- δεν το χρησιμοποίησε ποτέ αυτά τα 10 χρόνια. Έτσι, οπτικά και τεχνικά βρίσκεται σε κατάσταση “βιτρίνας”, και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους συλλέκτες να το προσθέσουν στο γκαράζ του.

Δες ακόμη

Ο Sebastian Vettel πουλά 5 Ferrari, 2 AMG και μια BMW από τη συλλογή του

Εξαιτίας της κατάστασης του, αλλά και του ιδιοκτήτη του, η γερμανική αντιπροσωπεία Mechatronik ζητά 300.000 ευρώ για να το αποχωριστεί. Πρόκειται για την Black Edition του μοντέλου, που αποδίδει 530 ίππους στις 6.400 σ.α.λ., και 607 Nm ροπής, μεταξύ των 3.200 και 6.000 σ.α.λ..

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...