Ο Lewis Hamilton ανήκει στους καλύτερους οδηγούς τού αθλήματος· το παραδέχονται πολλοί, κι ένας απ’ αυτούς, είναι και ο μελλοντικός team-mate του, Nico Rosberg. Ο Γερμανός οδηγός της Mercedes AMG, εδώ και τρία χρόνια, αντιμετωπίζει τον Michael Schumacher, έχοντας τερματίσει πάνω από τον πολυπρωταθλητή τις δύο προηγούμενες φορές, ενώ, φέτος, βρίσκεται 50 βαθμούς πάνω από τον Schumi, κάτι που σημαίνει ότι, ουσιαστικά, το έχει καταφέρει και φέτος, καθώς απομένουν μόλις δύο αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο 27χρονος ξέρει καλά ότι, από το 2013, το έργο του θα είναι πιο δύσκολο, καθώς ο Hamilton είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός από τον Schumacher, όμως δηλώνει ότι δεν τον ανησυχεί αυτό.

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία· είμαι ευχαριστημένος που τον πήρε η ομάδα, και είναι μια νέα πρόκληση για ‘μένα. Και ναι, είναι ένας από τους καλύτερους εκεί έξω, συνεπώς θα είναι πολύ ενδιαφέρον να είναι εναντίον μου. Αλλά, και πάλι, είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαι καλός, και θα δούμε πώς θα πάει.

Είμαι πολύ αισιόδοξος· η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο, κι έχουμε πολύ περισσότερους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν έρθει φέτος στην ομάδα και είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι, και θα υπάρξει αντίκτυπο τώρα, αργά αλλά σταθερά, ειδικά την επόμενη σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι τώρα, και ο ερχομός του Hamilton στην ομάδα θα είναι μια ώθηση για την ομάδα και για τον καθένα, και νομίζω ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία γι’ ανανέωση, κάτι που είναι καλό.


[Πηγή: ESPN F1]