O Ecclestone θέλει περισσότερα GP στις Η.Π.Α

Σχετικά άρθρα

Ο πρώτος αγώνας στο Austin του Τέξας την ερχόμενη Κυριακή, σηματοδοτεί την επιστροφή της Formula 1 στην Αμερική ύστερα από 5 χρόνια με τον Bernie Ecclestone να δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι θέλει περισσότερα GP στις Η.Π.Α. Του χρόνου ήταν να γίνει ο αγώνας στους δρόμους του Manhattan, αλλά τελικά αυτός αναβλήθηκε για το 2014, αφού δεν θα ήταν όλα έτοιμα ώστε να φιλοξενηθεί αγώνας F1 στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Ο Ecclestone δήλωσε ότι η Αμερική είναι το ίδιο μεγάλη όσο και η Ευρώπη και έτσι θα έπρεπε να φιλοξενεί τον ίδιο αριθμό αγώνων κάθε χρόνια. Η Γηραία Ήπειρος είναι η πατρίδα της F1 με το 2013 να φιλοξενεί 7 από τα 19 Grand Rrix (Ισπανία, Μονακό, Αγγλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Βέλγιο και Ιταλία).

Βέβαια ότι και να λέει ο Ecclestone η αλήθεια, ή τουλάχιστον μια από τις αλήθειες, είναι ότι ο γερό-Bernie βλέπει την οικονομική κρίση της Ευρώπης και προσπαθεί να βρει νέες αγορές ώστε οι πίστες να είναι γεμάτες από κόσμο.

Όλες οι ομάδες δηλώνουν σύμφωνες να διεξάγονται αγώνες στην Αμερική, με τις εργοστασιακές να βλέπουν έτσι μια ευκαιρία να αυξήσουν περαιτέρω τις πωλήσεις τους στην αγορά της Αμερικής, η οποία έχει βγει από την κρίση του 2008.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...