90.000 παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz A-Class

Σχετικά άρθρα

Αυτό θα πει πετυχημένο μοντέλο και σίγουρα το μουστάκι του Dieter Zetsche θα χαμογελά. Ο CEO της Mercedes-Benz σε δηλώσεις του στο Reuters ανέφερε ότι ήδη έχουν δεχτεί περισσότερες από 90.000 παραγγελίες για τη νέα A-Class, την ώρα που η Volkswagen έχει δεχτεί 40.000 παραγγελίες για το νέο Golf.

H Mercedes-Benz έχει προσθέσει ήδη τρίτη βάρδια στο εργοστάσιο της στο Rastatt της Γερμανίας, ενώ έχει υπογράψει και με την Valmet να κατασκευάζει και αυτή μερικές A-Class, ώστε να προλάβει τη ζήτηση της. Μέσα σε έναν μήνα έχει δεχτεί επιπλέον 20.000 παραγγελίες.

O Zetsche δήλωσε ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις της θα αυξηθούν κατά 5% στα τέλη του 2012, και αυτές θα ανέλθουν κοντά στα 1,28 εκατ. αυτοκίνητα. Στόχος της πολυτελούς εταιρίας από τη Στουτγάρδη με σήμα το αστέρι στο καπό, είναι έως το 2020 να πουλά μαζί με την Smart περισσότερα από 2,6 εκατ. αυτοκίνητα.

Ο Zetsche τέλος ανέφερε ότι παρότι το κόστος παραγωγής των μοντέλων τους θα μειωθεί κατά 2 δις ευρώ έως τα τέλη του 2014, δεν θα χαθεί απολύτως καμία θέση εργασίας.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr