Ο Fernando Alonso αξίζει το Πρωτάθλημα, τόνισε ο J.Button!

Σχετικά άρθρα

Η φετινή περίοδος μας πρόσφερε πολλά κι αναμένεται να κριθεί αύριο στο Interlagos. Διεκδικητές οι Sebastian Vettel και Fernando Alonso. Ανάμεσα σ’αυτούς, πολλοί άλλοι οδηγοί αναμένεται να τους κάνουν το έργο ακόμη πιο δύσκολο. Οι οδηγοί της McLaren έχουν στόχο και σκοπό να πάρουν τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών από τη Ferrari, αυτό, όμως, δεν τους εμποδίζει ν’ανταλλάζουν φιλοφρονήσεις με τον Ισπανό οδηγό της Ιταλικής ομάδας. Ας δούμε, λοιπόν, τι δήλωσε ο Jenson Button:

Πιθανόν ο Fernando (ερωτηθείς για τον τίτλο), επειδή ήταν εκεί από την αρχή της χρονιάς και δεν έχει πραγματικά κάνει λάθη φέτος και ήταν σταθερά γρήγορος. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά για το αυτοκίνητο που έχει.

Και συνέχισε:

Ο Sebastian ήταν πιο ασυνεπής φέτος. Στους τελευταίους αγώνες ήταν φανταστικός με ένα καλό αυτοκίνητο. Νομίζω ότι αν κοιτάξουμε συνολικά τη χρονιά, η συνέπεια σημαίνει πολλά. Είναι καλό να βλέπουμε ότι ο Fernando πήγε καλά σε όλους τους αγώνες. Είναι πολύ εντυπωσιακό να βλέπουμε αυτή την απόδοση σε όλους τους αγώνες.

Μετά κι απ’αυτές τις δηλώσεις, ο αγώνας αναμένεται να είναι καυτός. Μπορεί κάποιος από τους οδηγούς της McLaren να χαρίσει στον Fernando Alonso αυτόν τον τίτλο; Οι υποθέσεις και τα σενάρια είναι πολλά και η απάντηση πολύ κοντά. Στις 18:00 το απόγευμα τα επίσημα προκριματικά κι αύριο την ίδια ώρα, ο μεγάλος αγώνας της χρονιάς!

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: ROSLAN RAHMAN/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα