Button: Η αποχώρηση του Hamilton είναι ευκαιρία για να ξαναγίνω Πρωταθλητής

Σχετικά άρθρα

Από τα τρία χρόνια των Lewis Hamilton και Jenson Button στη McLaren, ο Hamilton έδειξε να έχει σχεδόν πάντα το πάνω χέρι έναντι του team-mate του. Ο Button, βέβαια, ήταν καλύτερος από τον Hamilton πέρυσι, όπου ο “Billion Dollar Man” διένυσε τη χειρότερη χρονιά στην καριέρα του, κάνοντας πολλά και “ανώριμα” λάθη. Ο Button, όταν είχε βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο της McLaren, είχε παραδεχτεί ότι θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσει τον Hamilton, κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη.

Η αποχώρηση, όμως, του Hamilton, και η αντικατάστασή του από τον Sergio Perez μοιάζει σαν μια ευκαιρία για τον Jenson, ώστε να γίνει ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Σίγουρα, θα είναι η καλύτερη ευκαιρία για ‘μένα. Αν συγκρίνετε εμένα και τον Lewis, και κοιτάξετε στα τρία χρόνια, θα δείτε ότι δεν υπάρχουν τεράστιες βαθμολογικές διαφορές μεταξύ μας. Και αυτό σημαίνει ότι έκοβε βαθμούς ο ένας από τον άλλον. Αν έχω ένα γρήγορο μονοθέσιο την επόμενη σεζόν, θα μαζέψω πολλούς βαθμούς. Αλλά, λυπάμαι να βλέπω τον Lewis να φεύγει.

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι λυπάται για την αποχώρηση του Hamilton. Με τον Perez, ο Button θα γίνει ο νούμερο 1 οδηγός της ομάδας, κάτι που είναι σημαντικό, ειδικά όταν θέλεις να ξαναπάρει τον τίτλο. Επιπλέον, χωρίς τον Hamilton, δε θα υπάρχει ο εσωτερικός ανταγωνισμός, εκτός κι αν ο Sergio δείξει ότι μπορεί να τα βάλει με τον Βρετανό.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...