Αλλαγή ημερομηνίας για το 2013 θέλει το Austin

Σχετικά άρθρα

Η FIA επιβεβαίωσε το πρόγραμμα του 2013, ενώ μόνο ένας αγώνας έχει απομείνει για να ξέρουμε τ’ ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το νέο έτος· λογικά, αυτός ο αγώνας θα είναι η Τουρκία. Ωστόσο, ίσως να μην είναι και η μοναδική αλλαγή που θα γίνει, διότι το Austin ζητά αλλαγή ημερομηνία για τον αγώνα της Formula 1.

Αν σκέφτεσαι ποιος μπορεί να είναι ο λόγος, σου λέω πως, στις 16 Νοεμβρίου του 2013, θα γίνει ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Πανεπιστημίου του Τέξας με την Oklahoma State, με τους θεατές που θα το παρακολουθήσουν να είναι πάνω από 100.000!

Μπορεί ο αγώνας της Formula 1 να είναι στις 17 Νοεμβρίου, όμως ο ποδοσφαιρικός αγώνας μπορεί να μειώσει το ενδιαφέρον των θεατών για το Grand Prix, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι, στις 16 Νοεμβρίου, θα διεξαχθούν οι προτελευταίες κατατακτήριες της νέας σεζόν. Η κοινή ημερομηνίας δεν αρέσει σε καμία από τις δύο πλευρές, έτσι οι υπεύθυνοι του CoTA έχουν ζητήσει την αλλαγή της ημερομηνίας για τον αγώνα της Formula 1, ελπίζοντας πως η FIA θα πραγματοποιήσει την επιθυμία τους.

Πάντως, ο αγώνας μπορεί να μεταφερθεί μόνο προς τα πίσω στο πρόγραμμα, διότι, στις 24 Νοεμβρίου, είναι προγραμματισμένος ο τελικός στη Βραζιλίας. Αν, όμως, γίνει η μεταφορά προς τα πίσω κατά μία εβδομάδα, δηλαδή στις 10 Νοεμβρίου, οι ομάδες θα πιεστούν πολύ, καθώς, στις 3 Νοεμβρίου, θα γίνει ο αγώνας στο Abu Dhabi, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταφέρουν αμέσως τον εξοπλισμό τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...