Η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του ανανεωμένου Grand Vitara το οποίο ξεκινά από τις 20.640 ευρώ για την 3-θυρη έκδοση (19.210 ευρώ με απόσυρση) και τις 34.860 ευρώ για την 5-θυρη έκδοση,

Το ανανεωμένο μοντέλο διαθέτει νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέα γρίλια και σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα. Πίσω δεν υπάρχει πλέον η ρεζέρβα στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, αφού αυτή μεταφέρθηκε στο κάτω μέρος του οχήματος.

Πατά πάνω σε αλουμινένιες ζάντες 17″ και 18″ και στο εσωτερικό του δεν υπάρχει κάποια μεγάλη αλλαγή, εκτός από τις νέες ταπετσαρίες, τα νέα διακοσμητικά και τα νέα καθίσματα. Το μπροστά μέρος του είναι κατασκευασμένο από SSPP (Suzuki Super Polypropylene), μια ειδική ρητίνη η οποία είναι κατά 10% ελαφρύτερη από το πολυπροπυλένιο

Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο με τον 1.600αρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 106 ίππων στην 3-θυρη έκδοση, και με τους 2.4-λίτρων με τα 169 άλογα και με τον 1.9-λίτρων turbodiesel με τα 129 άλογα.

Στον βασικό εξοπλισμό η τρίπορτη έκδοση διαθέτει 6 αερόσακους, ESP, traction control, ραδιο-CD, ενώ επιπλέον η 5-πορτη διαθέτει πιο πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ακόμη και δερμάτινο σαλόνι.

[Πηγή: Suzuki]