Ecclestone: Νυχτερινός αγώνας στην Μπανγκόκ μέχρι το 2015

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Hungary - Qualifying

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Μπανγκόκ της το φετινό Race of Champions, αλλά η Ταϊλάνδη θέλει να μπει “βαθύτερα” στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τη διοργάνωση αγώνα Formula 1. Το καλό για τους υπεύθυνους είναι ότι η διοργάνωση Grand Prix είναι επιθυμία και του CEO της Formula 1, Bernie Ecclestone.

Ωστόσο, υπάρχει διαφορά στην ημερομηνία, με τον 82χρονο να υποστηρίζει ότι το 2015 είναι πιθανότερο έτος από το 2014 που λένε οι Ταϊλανδέζοι Λέγεται, επίσης, πως το 60% του κόστους θα το πληρώσει η κυβέρνηση, με το υπόλοιπο 40% να καλύπτεται από τον Chalerm Yoovidhya, ο οποίος κατέχει το 51% της Red Bull GmbH.

Ο αγώνας θα είναι νυχτερινός, ενώ θα γίνει στους δρόμους της Μπανγκόκ δηλαδή όπως συμβαίνει σήμερα και με τη Σιγκαπούρη. Το 2014 θα έχουμε αγώνα στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Sochi τής Ρωσίας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες πίστες θα πρέπει να φύγουν από το πρόγραμμα της Formula 1, αν οι αγώνες παραμείνουν στους 20 ανά σεζόν.

[Via: ESPN F1 | Photo Copyright: Drew Gibson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...