Τίποτα δεδομένο για το 2013, επισημαίνει ο Newey

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Korea - Practice

Τα δύο παγκόσμια πρωταθλήματα που κατέκτησε και φέτος η Red Bull Racing απέδειξαν ότι και το 2012 ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για την αυστριακή ομάδα. Η περσινή σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τη Red Bull, με τους τεχνικούς στο Milton Keynes να δυσκολεύονται να βρουν τη σωστή διάταξη στις εξατμίσεις. Οι βελτιώσεις, όμως, αύξησαν την απόδοση της RB8, με αποτέλεσμα να έρθουν και οι δύο τίτλοι για τους Αυστριακούς.

Ο Adrian Newey, επί κεφαλής τού σχεδιαστικού τμήματος της RBR, δεν επαναπαύεται από την απόδοση του μονοθεσίου του μετά από το δεύτερο μισό της χρονιάς, αφού παραδέχεται ότι ο τεράστιος ανταγωνισμός δεν εξασφαλίζει την απόδοση κανενός μονοθεσίου.

Ήμασταν δυνατοί στο τέλος της σεζόν, αλλά αυτό δεν εγγυάται τίποτα. Ξέρουμε τι ελπίζουμε να πετύχουμε τον χειμώνα, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να καταφέρουν οι άλλοι. Αυτό θα φανεί στη Μελβούρνη, και αυτό είναι το εξαιρετικό στη Formula 1, ότι ποτέ δεν ξέρεις.

Το 2012 θ’ αποτελέσει μάθημα για την ομάδα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Red Bull, Christian Horner, μιας δεν έλειψαν τα λάθη στους 20 αγώνες, τα οποία παραλίγο να κοστίσουν τον τίτλο στον Sebastian Vettel.

Νομίζω ότι έχουμε μια τόσο δυνατοί ομάδα μηχανικών, αλλά πάντα μπορείς να μαθαίνεις. Πήραμε πολλά μαθήματα μέσα στη σεζόν, και σκοπεύουμε να τα εφαρμόσουμε. Νομίζω ότι ένα από τα δυνατά σημεία της ομάδας είναι ότι ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι, και πάντα κοιτάμε τι κάνουν οι μηχανικοί και οι τεχνικοί μας: όλα τα διαφορετικά τμήματα ψάχνουν πού μπορούν να βελτιωθούμε, και τι μπορούμε να μάθουμε. Νομίζω ότι αυτό το πνεύμα και η επιθυμία που μας κρατάει στην κορυφή αυτά τα τρία χρόνια.


[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...