Ecclestone: Ίσως χρειαστεί ν’ αποσυρθώ

Σχετικά άρθρα

F1 supremo Bernie Ecclestone waits to testify in the trial against banker Gerhard Gribkowsky at a district court in Munich

Ο Bernie Ecclestone παραδέχεται ότι μπορεί να μην είναι για πολύ ακόμα αφεντικό της Formula 1. Ο Βρετανός εμπλέκεται σε σκάνδαλο δωροδοκίας, με τις δικαστικές αρχές να ερευνούν ακόμα την υπόθεση για το αν ο 82χρονος είναι ένοχος ή όχι, παρόλο που ο πρώην τραπεζίτης Gerhard Gribkowsky είναι στη φυλακή, αφού παραδέχτηκε ότι πήρε χρήματα από τον Ecclestone.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1 παραδέχεται πως, αν το γερμανικό δικαστήριο αποφασίσει δωροδόκησε τον Gribkowsky, θα πρέπει ν’ αποσυρθεί.

Η CVC πιθανότατα θα πρέπει ν΄απαλλαγεί από μένα, αν οι Γερμανοί με αναγκάσουν να το κάνω. Είναι αρκετά προφανές, αν είμαι καταδικασμένος.

Ο Βρετανός παραδέχεται πως ψάχνει τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει στον ρόλο του στη Formula 1, αλλά αυτό το κάνει λόγο της ηλικίας του, όχι επειδή εμπλέκεται σε σκάνδαλο.

Είπαν ότι έχω νοικιάσει κάποιον, ώστε να βρει κάποιον για να πάρει τη θέση μου, αν εγώ δεν είμαι εκεί -αν πεθάνω ή κάτι άλλο. Είναι κάτι φυσιολογικό, το οποίο κρατάει χαρούμενους τους ανθρώπους.

Ένας από τους ανθρώπους που απορρίπτει ότι θ’ αντικαταστήσει τον Ecclestone, είναι ο πρώην 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sir Jackie Stewart, ο οποίος είναι χρόνια συνεργάτης του 82χρονου.

Αμφιβάλω πολύ αν ο αντικαταστάτης τού Ecclestone θα είναι κάποιος από τα paddock της Formula 1, και νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι. Πιστεύω ότι θα πρέπει να βγούμε έξω και να βρούμε το καλύτερο απ’ όλους.


[Πηγή: Sunday Telegraph | Photo Copyright: REUTERS/Joerg Koch/Pool]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα