O L.Hamilton μπορεί να παλέψει σε πολλά μέτωπα, τόνισε ο M.Schumacher!

Σχετικά άρθρα

lewis-hamilton-korea

Lewis Hamilton είναι και επίσημα κάτοικος Brackley από την 1η Ιανουαρίου! Η μετάβαση είχε αρχίσει πριν καν τελειώσει η περσινή αγωνιστική περίοδος και απλά έμενε η επίσημη πρώτη του νέου χρόνου γι’αυτή τη μετακίνηση. Ο Βρετανός έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του και σίγουρα θα έχει στο μυαλό του .. πως να επαναφέρει τη Mercedes στην κορυφή. Η Γερμανική ομάδα έχει κερδίσει μόλις 1 αγώνα σ’αυτά τα 3 χρόνια ζωής της και αναμφίβολα ο Lewis Hamilton δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Για να πάρει θέση στο μονοθέσιο της Mercedes, o Lewis Hamilton εκτόπισε τον Michael Schumacher. Για να δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Γερμανός για τη νέα Mercedes GP του 2013.

Στα πρώτα δύο χρόνια δεν είχαμε τη δυνατότητα να παλέψουμε σε πολλά μέτωπα. Εαν υπήρχαν προβλήματα έπρεπε να φροντίσουμε γι’αυτά, έτσι η διαδικασία ανάπτυξης του μονοθεσίου τερματιζόταν.

Και πρόσθεσε:

Μόνο τώρα υπάρχει μία δομή που μπορεί να αντιμετωπίσει και τα δύο ταυτόχρονα. Είναι μία ισχυρή δομή από το 2013 και παραπέρα. Το αυτοκίνητο που είχαμε πέρσι κατασκευάστηκε με βάση τις παλιές καταστάσεις. Μιλώ πάντα για την ποσότητα κι όχι για την ποιότητα. Αυτός ήταν πάντοτε ο λόγος που η ανάπτυξη έμενε στάσιμη.

Αναμφίβολα, η όλη κατάσταση φαντάζει δύσκολη για το διάδοχο του Michael Schumacher και εξίσου δύσκολη για την ίδια την ομάδα. Πρόκειται να δουλέψουν μ’ένα νέο οδηγό και η περίοδος προσαρμογής επιβάλεται. Για να δούμε, λοιπόν, μπορεί ο Lewis Hamilton να επωμιστεί το βάρος αυτών των αλλαγών και να παλέψει σε πολλά μέτωπα μαζί με την ομάδα;

[Πηγή: SkySports | Photo Copyright: Charles Coates/LAT Photographic]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα