Το ρίσκο είναι στην πλευρά του L.Hamilton, επισήμανε ο Sir J.Stewart!

Σχετικά άρθρα

5730430259_90d48a2aa3_b

Ένας άνθρωπος όπως ο Sir Jackie Stewart έχει λόγο και άποψη. Άποψη που μετράει και μπορεί να σταθεί σ’ένα τραπέζι συζητήσεων της Formula 1. Ο 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής τοποθετήθηκε για τη μεταγραφή του Lewis Hamilton στη Mercedes. Ας δούμε τι δήλωσε:

Πιστεύω ότι ο Ross Brawn είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Η Daimler Benz είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αλλά πρέπει να κερδίσουν! Το ασημένιο βέλος πρέπει να κερδίσει! Είτε όταν έτρεχε με αυτό ο Stirling Moss, είτε ο Juan Manuel Fangio ή ο Rudolf Caracciola .. η Mercedes έπρεπε να κερδίζει! Κι αν δεν κερδίσουν, απλά θα φύγουν!

Και πρόσθεσε:

Αυτός είναι ο κίνδυνος. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να κερδίζουν, αρκεί μόνο μία 5άλεπτη συνάντηση ενός συμβουλίου ανθρώπων που δεν έχουν πάθος για τη Formula 1, για να δώσει τέλος σε όλα. Αν κοιτάξεις λίγο πιο συντηρητικά το θέμα, απλά θα κολλήσεις με τη McLaren και θα πεις μένω μαζί τους γιατί θα είναι για πάντα ανταγωνιστικοί και μέσα στους αγώνες.

Αναμφίβολα, η τελευταία τοποθέτηση του Sir Jackie Stewart αποτελεί τρανό παράδειγμα ένδοξου οδηγού που απλά έχει μείνει στην ιστορία. Η ιστορία, όμως, αλλάζει και αλλάζει δραματικά. Τα χρήματα είναι μοχλός πίεσης κι ο Lewis Hamilton δεν ήθελε να χάσει με τίποτα το βασιλικό συμβόλαιο της Mercedes. Μπορεί να κερδίσει το στοίχημα, μπορεί να κάνει τη Mercedes ξανά μεγάλη;

[Πηγή: Autosport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...