F.Alonso: “Απέρριψα τη Red Bull εξαιτίας του H.Marko!”

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Ίσως είναι ο καλύτερος οδηγός του Grid αλλά ταυτόχρονα και ο πιο αδικημένος. Ο λόγος, μα φυσικά για τον Fernando Alonso. Ο Ισπανός προσπάθησε να κλέψει τον τίτλο από την Red Bull αλλά δεν τα κατάφερε για πολύ λίγο. Από τον τελευταίο αγώνα στη Βραζιλία μέχρι και σήμερα είχαμε αρκετά γεγονότα με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του Helmut Marko περί αγνόησης του El Nano καθ’όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Γιατί τόση εμπάθεια για τον Ισπανό; Ίσως να αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της Red Bull και να την απέρριψε αρκετές φορές; Έτσι ακριβώς! O Ισπανός αρνήθηκε αρκετές φορές τη συνεργασία με τους κόκκινους Ταύρους με αποτέλεσμα ο Marko να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Ισπανός.

Μετά το πρώτο όχι, οι επόμενες είναι πιο έντονες .. γι’αυτό και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο!

Και συνέχισε:

Δε μετανιώνω που είπα όχι στη Red Bull. Ίσως να είχα ακόμη ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο ενεργητικό μου, αλλά δεν θα ήμουν τόσο ευτυχής όσο είμαι τώρα, γιατί δεν θα οδηγούσα μια Ferrari!

Αναμφίβολα, η προσπάθεια της Red Bull το 2009 ήταν μεγάλη. Προσπάθησαν να κλέψουν τον Fernando Alonso όσο ήταν στη Renault αλλά αυτός αρνήθηκε για να πάει στη συνέχεια .. στην Ιταλική ομάδα. Φαίνεται πως ο Helmut Μarko δεν κατάφερε να χωνέψει ακόμη αυτή την “ήττα” με αποτέλεσμα να μπαίνει στη διαδικασία αμφισβήτησης του Ισπανού. Μία κόντρα που ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό με αποτέλεσμα ο Fernando Alonso να επιδιώκει την εξιλέωση με τον πρώτο του κόκκινο Παγκόσμιο τίτλο. Μπορεί να τα καταφέρει, μπορεί να κλέψει τον τίτλο και να τον πάει στο Maranello; Η απάντηση είναι απλή και την παραθέτω .. τώρα ή ποτέ Fernando!

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...