Ψάχνει την επιστροφή το Μεξικό!

Σχετικά άρθρα

5416443

Autodromo Hermanos Rodriguez, ένα circuit που έμεινε απλά σαν μια γλυκιά ανάμνηση στην ιστορία της Formula 1. Τελευταίος νικητής ο Nigel Mansell το 1992. Έκτοτε; Οι Μεξικανοί βρίσκονται εκτός Formula 1 και το μόνο που μένει να μας τους θυμίζει είναι ο Sergio Perez. Μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του Μεξικανού και τη μετακίνηση του στο Woking, οι Μεξικανοί ξύπνησαν και δηλώνουν έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της FIA κύριος Jose Abed περί του θέματος.

Έχουμε έτοιμα τα σχέδια για τη βελτίωση της πίστας και μετά από αυτές τις αλλαγές θα είμαστε έτοιμοι για την επιστροφή μας το 2014! Για την ανοικοδόμηση θα χρειαστούν 20 εκατομμύρια δολάρια και ταυτόχρονα άλλα 30 εκατομμύρια θα χρειαστούν για τις οικονομικές διευθετήσεις που αφορούν τον κύριο Ecclestone.

Έτσι η επιστροφή απαιτεί 50 εκατομμύρια δολάρια, ποσό αρκετά μεγάλο αλλά οι άνθρωποι στο Μεξικό είναι διατεθειμένοι να βρουν τα λεφτά με σκοπό και στόχο να δουν τους Sergio Perez και Esteban Gutierrez να οδηγούν στη πατρίδα τους!

[Πηγή: Laaficion.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα