Δύσκολη χρονιά το 2013, τόνισε ο L.Hamilton!

Σχετικά άρθρα

210755025-413202412013

Γνωρίζει πολύ καλά ότι η διαδρομή θα είναι μεγάλη και δύσκολη, ο λόγος για τον Lewis Hamilton και τη νέα αγωνιστική περίοδο που είναι προ των πυλών! Οι προσδοκίες είναι πολλές και στο Brackley περιμένουν από τον Βρετανό να δώσει στη Mercedes την ώθηση για νίκες και βαθμούς. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Βρετανός.

Θα είναι μία σκληρή χρονιά, χωρίς αμφιβολία. Πρέπει να κατανοήσετε ότι πρόκειται να είναι δύσκολο να καταφέρουμε να κερδίσουμε 2 δευτερόλεπτα σε διάστημα 3 μηνών.

Και πρόσθεσε:

Είναι μεγάλη η απόσταση. Εύχομαι ότι αυτή τη χρονιά θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν φτάσουμε στον πρώτο αγώνα και είμαστε πρώτοι, αυτό θα είναι θεαματικό αλλά αν δεν τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε στον πρώτο αγώνα και να τα πάμε εξαιρετικά καλά αλλά οι McLaren, Red Bull και Ferrari εργάζονται κι αυτές στην ανάπτυξη των δικών τους μονοθεσίων.Είναι μια κατάσταση που αφορά το μελλοντικό χτίσιμο της ομάδας.

Απ’εκεί και πέρα, ο Lewis Hamilton τόνισε ότι με τις πρώτες δοκιμές θα μπορεί να συγκρίνει το μονοθέσιο που έχει φέτος με αυτό που είχε πέρσι και να εντοπίσει τις διαφορές. Επιπρόσθετα, δείχνει έτοιμος να πάρει απ’το χέρι τη Mercedes και να την κάνει πρωταγωνίστρια. Είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της καριέρας του κι αν το κερδίσει θα μιλάμε για ένα κορυφαίο οδηγό που ρίσκαρε και δικαιώθηκε. Ποια είναι η δική σας άποψη, μπορεί ο Βρετανός να κάνει τη διαφορά; Μπορεί να μπει σφήνα μεταξύ των Ferrari, Red Bull και McLaren;

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...