Chevrolet Corvette Stingray Convertible στην έκθεση της Γενεύης

Σχετικά άρθρα

Chevrolet Corvette Stingray Convertible Leaked (1)

Η ανοικτή έκδοση της Chevrolet Corvette Stingray φαίνεται ότι θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Σύμφωνα με το Autoweek, η ανοικτή Corvette θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο στην Γενεύη, στην ίδια έκθεση που είχε παρουσιαστεί και η προηγούμενη γενιά της πίσω το 2004. Η παραγωγή της θα ξεκινήσει τον Αύγουστο με τα πρώτα αυτοκίνητα να φτάνουν στις αντιπροσωπείες στα τέλη του 2013, ως μοντέλα του 2014.

Σε σχέση με τη κλειστή Corvette Stingray που είδαμε στο Detroit, η ανοικτή, από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι εκτός από οροφή, δεν έχει τη πίσω αεροτομή, ενώ φορά και διαφορετικές ζάντες. Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές και έτσι ο V8 6,2-λίτρων ατμοσφαιρικός κινητήρας θα αποδίδει 450 άλογα με 609 Nm ροπής.

Επιπλέον δες ακόμη μια rendering φωτογραφία της Corvette η οποία ντύθηκε σε μαύρο ματ χρώμα και φόρεσε και μπαγκαζιέρα στην οροφή, και είναι έτοιμη για τον Jon Olsson, ενώ δες και δυο video στα οποία οι μηχανικοί της Chevrolet μας μιλούν για τον σχεδιασμό της.

Matte Black 2014 Corvette Stingray with Roof Box rendering

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DnyYHKAGmII

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9rz3QO_wbno

[Πηγή: Autoweek, Glacius Creations]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της έκθεσης της Γενεύης του 2025

Παρότι οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης αναφέρουν ότι η επιστροφή της στη μετά-Covid εποχή ήταν επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη, η πραγματικότητα απέχει...