Το W Motors LykanHypersport παρουσιάστηκε στην έκθεση του Qatar [w/video]

Σχετικά άρθρα

W Motors LykanHypersport

Η W Motors παρουσίασε στην έκθεση του Qatar στις 29 Ιανουαρίου το LykanHypersport, ένα νέο supercar του οποίου οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Μόλις 7 αυτοκίνητα θα βγούνε στην αγορά με κόστος 3,4 εκατ. δολάρια (2,55 εκατ. ευρώ) και αυτά έχουν αναπτυχθεί με τη βοήθεια των RUF Automobile, Viotti, Studiotorino, Magna Steyr Italia και ID4MOTION.

Μηχανικά το αυτοκίνητο φορά έναν twin-turbo κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος απόδοσης 750 ίππων με 1.000 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,8 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 390 χλμ/ώρα.

Η W Motors περιγράφει το LykanHypersport ως το πιο πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο hypercar του κόσμου και θα διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, και μια πλήρως λειτουργική ολογραφική οθόνη, η οποία θα είναι “πολλά χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό”. Στο εσωτερικό επίσης θα διαθέτει δερμάτινα καθίσματα με χρυσές ραφές και ένα ειδικό ρολόι Cyrus Klepcys με κόστος 200.000 δολαρίων.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RhFFjqez-dU

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...