Teaser Photos #No3: Rolls Royce Wraith [w/video]

Σχετικά άρθρα

Rolls Royce Wraith teaser

Rolls-Royce συνεχίζει να μας teasάρει τη Wraith, τη coupe έκδοσης της Ghost, η οποία θα είναι το δυνατότερο μοντέλο που θα έχει βγει ποτέ από το εργοστάσιο της Βρετανικής εταιρίας στο Goodwood και θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης στις 5 Μαρτίου.

Στη τρίτη teaser φωτογραφία, η RR μας δείχνει την εμπρός γρίλια, που αρχικά είχε προγραμματίσει να μας τη δείξει την επόμενη βδομάδα, μαζί με ένα video που ανακοινώνει την παρουσίαση του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο θα φορά τον twin-turbo V12 κινητήρα 6,6-λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει 608 άλογα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4.7 δευτερόλεπτα. Θα διαθέτει μεγαλύτερα φρένα, σφιχτότερη και χαμηλότερη κατά 10mm ανάρτηση.

To μεταξόνιο της Wraith Ghost Coupe θα είναι κατά 180 mm μικρότερο από τα 3.295 mm της Ghost ενώ το συνολικό μήκος της θα αγγίζει τα 5.200 mm. Θα ζυγίζει 2.300 κιλά και στο εσωτερικό θα υπάρχουν νέα πίσω καθίσματα. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο με αρχική τιμή κοντά τις £205.000 (€240.000).

[Πηγή: Rolls Royce]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...