Η Alfa Romeo Gloria Concept μάς δείχνει πώς θα μοιάζει η νέα Giulia

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo Gloria Concept

Στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, η Alfa Romeo θα μας παρουσιάσει την Gloria Concept, ένα νέο πρωτότυπο το οποίο έχει σχεδιαστή από τον αναγνώστης μας Αλέξανδρο Λιώκη, ο οποίος σπουδάζει στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Σχεδιασμού του Τορίνο (IED).

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το πρωτότυπο μας δείχνει το πώς θα μοιάζει η Giulia, η αντικαταστάτης της 159, η οποία θα βγει στην αγορά το 2015. Το νέο οικογενειακό Ιταλικό σεντάν θα πωλείται σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία με την Alfa Romeo να ευελπιστεί ότι με αυτή θα πιάσει τον στόχο των 300.000 πωλήσεων ετησίως έως το 2016, νούμερο τρεις φορές μεγαλύτερο από τις πωλήσεις της Alfa Romeo το 2012. Εκτός από σεντάν, θα είναι διαθέσιμη και σε wagon έκδοση.

Σε ότι αφορά την Gloria έχει κομψή σχεδίαση με προεξέχουσα μάσκα, ένα μακρύ καπό και λεπτά φώτα LED. Το αμάξωμα διαθέτει πολλές καμπύλες, η οροφή του είναι βαμμένη ασημί για να κάνει αντίθεση και πατάει πάνω σε ζάντες της OZ Racing διαστάσεων 20 ιντσών. Συνολικά, οι διαστάσεις του είναι 4,7 μέτρα μήκος, 1,92 μέτρα πλάτος και 1,32 μέτρα ύψος, με το μεταξόνιο του να ανέρχεται στα 2,9 μέτρα.

Παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο αν το concept θα διαθέτει κινητήρα, αλλά η Alfa Romeo αναφέρει ότι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να χωράει ένα “state-of-the-art V6″ ή έναν twin-turbo V8.

Τέλος, η εταιρία μαζί με τη παρουσίαση θα λανσάρει και μια εφαρμογή για το iPad, όπου οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν το αυτοκίνητο μεταξύ πέντε διαφορετικών χρωμάτων και ζαντών, οι οποίες είναι εξελιγμένες από τους φοιτητές στα πλαίσια ενός project της OZ Racing.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...