Promo Video: Aston Martin AM 310 Vanquish

Σχετικά άρθρα

Aston Martin Vanquish - Advanced Engineering, Exquisite Styling

Η Aston Martin μας παρουσιάζει το επίσημο promo video της ολοκαίνουριας AM 310 Vanquish. Οι Βρετανοί περιγράφουν το νέο τους supercar ως “ένα αριστοτεχνικό μείγμα τέχνης, τεχνολογίας, δεξιοτεχνίας και καθαρής αδρεναλίνης” και στο συγκεκριμένο video βλέπουμε το “πάντρεμα” όλο των μερών του σασί, του V12 κινητήρα και του carbon σώματος του, μαζί με τις διάφορες εσωτερικές επιλογές στις επενδύσεις.

Φορά τον V12 6.0-λίτρων κινητήρα, απόδοσης 573 άλογα στις 6.750 σ.α.λ με μέγιστη ροπή 620 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα Touchtronic 2 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF, με το σώμα του να έχει σε σχέση με την DBS κατά 25% βελτιωμένη στρεπτική ακαμψία. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4.1 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 295 χλμ/ώρα.

Η Aston Martin AM 310 Vanquish είναι ήδη διαθέσιμη στις περισσότερες Ευρωπαϊκές αγορές και η εταιρία ετοιμάζει τη παρουσίαση της ανοιχτής έκδοσης Volante στην έκθεση της Γενεύης.

http://youtu.be/XqXKB2BSYtM

[Πηγή: Aston Martin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...