Perez: Η MP4-28 είναι περισσότερο προσαρμοσμένη στον Button

Σχετικά άρθρα

F1 Testing Barcelona 1 - Day 1

Η McLaren ξεκίνησε την δημιουργία τής MP4-28 πριν ο Sergio Perez πατήσει το πόδι του στο Woking. Έτσι, ο Jenson Button έχει πάρει μέρος στη δημιουργία τού βρετανικού μονοθεσίου πολύ περισσότερο απ’ ό,τι ο 23χρονος, που ακόμα προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα. Όπως δηλώνει ο Μεξικανός, το μονοθέσιο είναι περισσότερο προσαρμοσμένο στο οδηγικό στυλ τού Jenson Button, μα τονίζει πως θα έχει προσαρμοστεί και ο ίδιος μέχρι το Grand Prix της Αυστραλίας, στις 15-17 Μαρτίου.

Προφανώς, ο Jenson είναι ένας πολύ έμπειρος οδηγός και έχει μεγάλη επίδραση στο μονοθέσιο, το οποίο είναι ελαφρώς προσαρμοσμένο στο στυλ του, έτσι είναι στο χέρι μου να προσαρμοστώ σ’ αυτό. Αλλά, είμαι σίγουρος ότι θα είμαι απόλυτα έτοιμος για την Αυστραλία.

Όσον αφορά την προσαρμογή μου στη νέα μου ομάδα, από το 0 μέχρι το 10, θα έλεγα ότι είμαι στο 6 ή στο 7. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ικανοποιημένος με τη McLaren. Όλη μου τη ζωή, ονειρευόμουν να είμαι σ’ αυτή την ομάδα, κι ένιωσα από την πρώτη μέρα σαν στο σπίτι μου.

Ο μικρός μίλησε και για τους οδηγούς που έχουν αποχωρήσει με όχι καλό τρόπο από τη McLaren, όπως ο Juan Pablo Montoya και ο Fernando Alonso, λέγοντας ότι θεωρεί να συμβεί το ίδιο και με τον ίδιο.

Κάθε χρόνο, σε κάθε αγώνα, υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες με διαφορετικούς οδηγούς. Υπήρξαν άλλοι οδηγοί της Λατινικής Αμερικής που έχουν κερδίσει πρωταθλήματα εδώ. Η εθνικότητα δε σημαίνει πολλά. Το σημαντικότερο είναι να έχεις τις σωστές συνθήκες κι ένα καλό μονοθέσιο. Το αυτοκίνητο είναι πολύ διαφορετικό απ’ ό,τι είχα συνηθίσει, αλλά είναι ανταγωνιστικό.

[Πηγή: AS | Photo Copyright: Andrew Ferraro/LAT Photographic/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...