Η McLaren υπονοεί ότι ο Lowe θα πάει στη Mercedes για τα λεφτα

Σχετικά άρθρα

Paddy Lowe portrait

Ο Paddy Lowe θα φύγει από το Woking στο τέλος του έτους που διανύουμε, και η πρόσληψή του από τη Mercedes θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Ο Βρετανός τεχνικός θ’ ακολουθήσει τον Lewis Hamilton, και η McLaren δε δείχνει να μην έχει ενοχληθεί από τη φυγή αυτών των δύο σημαντικών προσώπων.

Ύστερα από τον Jenson Button, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Racing, Jonathan Neale, μιλά για τον Lowe, αφήνοντας υπονοούμενα πως προτίμησε τη Mercedes για τα χρήματα που του προσφέρει.

Δεν μπορώ να ξαναδώ την κατάσταση σαν ένα γλίστρημα από διαχειριστικής πλευράς. Δεν εκπλήσσομαι όταν βλέπω άτομα να πηγαίνουν σε μία ομάδα αυτή τη στιγμή, η οποία τους δίνει εξωφρενικούς μισθούς και περιμένει 12 μήνες για να τους αποκτήσει.

Θα απογοητευόμουν αν έβλεπα ότι η McLaren δεν είναι μια ομάδα που προσλαμβάνει καλούς μηχανικούς, γιατί δε θα έκανα καλά τη δουλειά μου. Πηγαίνεις σε μία ομάδα και θέλεις να πάρεις κάποια βραχυπρόθεσμη τεχνογνωσία, και μπορείς να φύγεις και να πληρώσεις μισθούς στο μέγεθος αριθμού τηλεφώνου.

Ο Neale δήλωσε, επίσης, πως προσπάθησαν να κρατήσουν τον Lowe, αλλά δεν γινόταν, ενώ, όσον αφορά την πιθανότητα να κινηθούν για τον Ross Brawn, είπε πως αυτό είναι απίθανο, γιατί είναι θέμα χημείας και κατά πόσο ταιριάζει κάποιος τη McLaren.

[Πηγή: Daily Mail]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...