Button: Η MP4-28 θα είναι δυνατή στην Αυστραλία

Σχετικά άρθρα

Jenson Button at Circuit de Catalunya

Όπως όλες οι ομάδες και οι οδηγοί, έτσι και η McLaren προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία. Οι τελευταίες δοκιμές στη Βαρκελώνη είναι σ’ εξέλιξη, και ο Jenson Button δηλώνει αισιόδοξος για τον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν, καθώς πιστεύει ότι η MP4-28 θα είναι δυνατή στο Albert Park, ενώ λέει πως ήδη το βρετανικό μονοθέσιο είναι πολύ καλό.

Οι δοκιμές πηγαίνουν πολύ καλά και είναι πάντα δύσκολη η έναρξη της σεζόν, διότι προσπαθείς να μαντέψεις τι κάνουν οι άλλοι. Πάντα, λέμε ότι δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι και ότι είμαστε επικεντρωμένοι στις δική μας προσπάθεια -κάτι που είναι αλήθεια-, αλλά συνεχίζεις να θέλεις να ξέρεις πού είναι οι άλλοι.

Όσον αφορά την MP4-28, είναι πολύ καλή. Είχαμε μερικά προβλήματα που μας πήγαν λίγο πίσω, αλλά αισθάνομαι ότι το μονοθέσιο θα είναι δυνατό στην Αυστραλία. Αλλά, είναι σχετικά με το πόσους γύρους θα κάνεις πριν από τη Μελβούρνη για να έχεις αυτοπεποίθηση πριν το μονοθέσιο βγει έξω την Παρασκευή.

Ο Βρετανός έχει κερδίσει ήδη 3 φορές στη Μελβούρνη, και σίγουρα θα ήθελε να πάρει την πρώτη νίκη τής σεζόν. Λόγω του πολύ μεγάλου ανταγωνισμού, αυτό δε θα είναι εύκολο να γίνει, αλλά η MP4-28 έχει δείξει ότι μπορεί να παλέψει για τις πρώτες θέσεις. Φυσικά, πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει το τελευταίο τεστ και τα δεδομένα που θα πάρουν οι ομάδες από τις αναβαθμίσεις που θα έχουν σ’ αυτές τις δοκιμές, ώστε να ρυθμίσουν τα μονοθέσιά τους όσο καλύτερα μπορούν για το πρώτο Grand Prix.

[Πηγή: McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...