Σε είδα…”Maserati Granturismo MC Stradale”

Σχετικά άρθρα

Maserati GranTurismo MC Stradale Facelift 2013 (1)

Από τις πιο όμορφες κυρίες της πιάτσας. Όλοι οι άντρες σε έχουν πιάσει στο στόμα τους. Έχουν γυρίσει το βλέμμα να σε χαζέψουν από πίσω καθώς περνάς. Όμως αυτή τη φορά εγώ αποφάσισα να κοιτάξω και κάτω από τα ρούχα σου. Διάβασα στο internet σε εκείνο το site, το AutoBlog για σένα.

Αδιακρισία; Ίσως… άλλα αν ήθελες ιδιωτικότητα να μην ανέβαζες τόσο ωραίες φωτογραφίες στο site μας. Το αποτέλεσμα με σόκαρε… Εκτός από άπλετη ομορφιά η κυρία έχει και μπόλικα κιλά παραπάνω που τα κρύβει επιμελώς όπως οι θείες μου την ηλικία τους. Αυτά είδα και αποφάσισα να το μοιραστώ με τα άλλα αγόρια του AutoBlog. Σε κάθε παρέα υπάρχει και κάποιος που γουστάρει τις τροφαντουλες. Ε αυτός μάλλον είμαι εγώ…
Κάθομαι πίσω από την οθόνη μου, στον αυτοκινητιστικό μου θρόνο με σκοπό να βγάλω ένα πόρισμα…

maserati-granturismo-mc-stradale

Το κατηγορητήριο: Maserati Granturismo MC Stradale: 1770 κιλά

– Σε βρίσκω λίγο τροφαντή. Δεν είναι πως δεν μου αρέσουν οι στρουμπουλές γυναίκες άλλα να… Ποιος ο λόγος να μας το παίζεις αγρία και γρήγορη με τα σωθικά μιας Ferrari ενώ εδώ με το ζόρι χωράς στο sport κουστούμι που σου έραψε η Maserati;

– Κοιτάξτε κύριε, εγώ είχα αρχικά φτιαχτεί για να είμαι ένα sport 4-θεσιο κουπέ. Να μεταφέρω με χάρη 4 παλικάρια εδώ και εκεί, να τραγουδώ ανέμελα από τις εξατμίσεις μου, να το γλεντώ λιγάκι άλλα με μετρό πάντα στις στροφές… να προσφέρω απλόχερα το βελούδινο άγγιγμα μου σε όποιον απλώνει το χέρι του να χαϊδέψει τον εσωτερικό μου κόσμο και να εξιτάρω στο πέρασμα μου.

– Το βλέπω. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως κατάντησες να είσαι ένα αυτοκίνητο πίστας και μάλιστα για τους μισούς επιβάτες αφού τους δυο βλέπω τους πέταξες έξω από την καρδιά σου.

– Το έχει κάνει και η 911 πριν από μένα.

– Ναι άλλα η Γερμανίδα είναι μια σταλιά και ζυγίζει μισό τόνο λιγότερο… επίσης αυτή το κάνει χρόνια τώρα αυτό, μας έχει γίνει συνήθεια και μάλιστα οι άντρες την φωνάζουμε και gt3 η rs η κάτι άλλο συνθηματικό όποτε την δούμε να βγαίνει έτσι ντυμένη για την πίστα.

– Ωραία και τι πειράζει. Τα πάχη μου τα κάλλη μου δεν λένε; Μάλιστα και εγώ έχω συνθηματικό… MC stradale, ούτε άπλα ένα GT και ούτε κανένα τυχαίο νουμεράκι. MC!

Maserati GranTurismo MC Stradale Facelift 2013 (2)

– Ναι φυσικά. Άπλα είσαι σαν μια κοπέλα που έχει 10 κιλά παραπάνω και αποφασίζει να κατέβει ξαφνικά για πρωταθλητισμό στο στίβο. Δεν σου ακούγεται περίεργο; Τι γυρεύεις εσύ εκεί, τι σε φέρνει στη πίστα διπλά σε αυτά τα θηρία;

– Έχω χάσει καμιά 100σταρια κιλά από τότε που ξεκίνησα την προπόνηση και από απλή Granturismo έγινα όπως με βλέπεις τώρα.

– Το να κανείς μια εβδομάδα γυμναστική δεν αρκεί. Είσαι και πάλι 1770 κιλά.

– Ωραία δεν είμαι γεννημένη αθλήτρια. Πειράζει τόσο;

– Όχι. Βασικά σε καταλαβαίνω. Θα ήσουν πολύ λίγη να μείνεις ένα ακόμα 4-θεσιο στο περίπου sport αυτοκίνητο. Σαν άγριο θηλυκό δεν σου αρκούν τα χάδια στα δερμάτινα καθίσματα σου. Θες και τις σφαλιάρες σου.

– Τις θέλω.

– Από την άλλη είσαι πολύ κάλο παιδί για να πεις θα παρατήσω τα δυο παιδιά που φιλοξενώ στο εσωτερικό μου έτσι, χωρίς μουσική, χωρίς air-condition, να τους στριμώξεις σε μια μικρή καμπίνα χωρίς ανέσεις απλά για να χάσεις μερικά κιλά για πας λίγο πιο γρήγορα και να γουστάρεις στη πίστα. Αλλά από την άλλη πάλι το γεγονός ότι κάποτε ήσουν μια κυρία για τέσσερις δεν σε αφήνει να είσαι 100% αυθεντικά άγρια sport όπως η γερμανίδα η GT3.

maserati-granturismo-mc-stradale-17

Ξέρεις όμως κάτι; Είσαι ανοιχτοχέρα και ακομπλεξαριστη και μου αρέσεις. Πολύ γa*@$!τη για να είσαι μια βαρετή λιμουζίνα, πολύ κυρία για να είσαι μια εμμονική με τις θερμίδες. Εσύ κούκλα μου ξέρεις και από φωνές και δράματα, είσαι αυθεντική Ιταλίδα.

Είσαι σαν αυτές τις βραζιλιανές που έχουν μια κω*!#%ά (με το συμπάθεια) που η όποια κυτταρίτιδα πάνω τους μοιάζει λαχταριστή όσο η ζάχαρη πάνω στη ζεστή μπουγάτσα…

Μου αρέσεις γιατί μπορείς να είσαι και του αλωνιού και του σαλονιού.

Ilikeyourcar – Αλέξανδρος

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...