Ο Hamilton “έκλεψε” στο Top Gear, λέει αστειευόμενος ο Vettel

Σχετικά άρθρα

Vettel-Hamilton

Ο Lewis Hamilton είναι ο ταχύτερος οδηγός που έχει περάσει από το Top Gear, καθώς το 1:42.9 που έγραψε στην πίστα της διασημότερης εκπομπής αυτοκινήτου στον κόσμο είναι κατά 1.1 δευτερόλεπτα ταχύτερο από το 1:44.0 που είχε κάνει ο Sebastian Vettel με το ίδιο αυτοκίνητο, το Suzuki Liana.

Ο Πρωταθλητής μιλά για τον εκπληκτικό χρόνο τού Hamilton, λέγοντας πως ο Βρετανός “έκλεψε”! Φυσικά, ο Vettel είναι γνωστός για το χιούμορ του και το είπε αυτό αστειευόμενος, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να ξαναπάει στο Top Gear, γιατί τα 1.1 δευτερόλεπτα είναι μεγάλη διαφορά.

“Έκλεψε”! Φυσικά, και θα ήθελα. Φυσικά και θα ήθελα άλλη μια προσπάθεια. Τώρα, έχω έναν ακόμη λόγο για να πάω και πάλι στην εκπομπή. Όταν ήμουν εκεί, ήθελα να συνεχίσω, αλλά τώρα πρέπει να περιμένω μέχρι να με καλέσουν ξανά. Το αυτοκίνητο είναι καλό, θα πρέπει να το δοκιμάσετε!

Ο χρόνος του ήταν αρκετά εντυπωσιακός. Ήταν μια μεγάλη διαφορά απ’ όλους. Θα πρέπει να πάω εκεί και να βρω κάποιο κόλπο.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...