Ο Hulkenberg αρνείται τις φήμες που τον συνδέουν με τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Nico Hulkenberg

Κάθε χρόνο, διαβάζουμε τόσα ονόματα που θα γίνουν οι “αντικαταστάτες” του Felipe Massa. Πριν καν ξεκινήσει η φετινή σεζόν, οι φήμες συνδέουν τον Nico Hulkenberg με τη Ferrari για το 2014. Ο Γερμανός δεν έχει κάνει ούτε έναν αγώνα με τη Sauber και πολλοί λένε ότι θα είναι ο team-mate τού Fernando Alonso στην εποχή των turbo κινητήρων. Ο 25χρονος διαψεύδει αυτές τις φήμες, λέγοντας:

Αυτό δε με αφορά καθόλου. Δε μιλάω για το περιεχόμενο των συμβολαίων μου, και, τέλος πάντως, δεν έχω κάνει ακόμα ούτε έναν αγώνα με τη Sauber. Φυσικά κι έχω ακούσει για τις φήμες, και είναι άλλη μια μορφή αναγνώρισης, αλλά όλο το θέμα με αφήνει εντελώς αδιάφορο.

Είμαι εντελώς συγκεντρωμένος στη σεζόν που έρχεται και, πρώτα απ’ όλα, στη Μελβούρνη. Ένας οδηγός που μπορεί να στοχεύει στη Ferrari, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα το κάνει κιόλας.

Έχουμε να διαβάσουμε ακόμα πολλά ονόματα για το 2014, καθώς το συμβόλαιο του Massa με τη Scuderia λήγει στο τέλος τού 2013. Βέβαια, και η απόδοση του Βραζιλιάνου θα κρίνει την έκταση που θα πάρουν οι φήμες.

[Πηγή: SID]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα