Sound Video: Να πως ακούγεται η Alfa Romeo 4C

Σχετικά άρθρα

Screen Shot 2013-03-13 at 21.40.39

Δες στο βίντεο πως ακούγεται η Alfa Romeo 4C . Δυστυχώς η ποιότητα του βίντεο δεν είναι και η καλύτερη. Να θυμίσω στα γρήγορα ότι η 4C φορά τον τετρακύλινδρο 1.750 Turbo με αλουμινένιο μπλοκ κινητήρα, απόδοσης 240 ίππων με 350 Nm ροπής.

Συνδυάζεται με το 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT με paddles στο τιμόνι ενώ ο διακόπτης Alfa DNA διαθέτει τέσσερα προγράμματα Dynamic, Natural, All Weather και Race. Το τελευταίο πρόγραμμα απευθύνεται για χρήση εντός πίστας, βελτιώνοντας τα δυναμικά χαρακτηριστικά της 4C. Τα 0-100 χλμ./ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα πάνω από 250 χλμ./ώρα.

Στην Ελλάδα θα έρθει τον Μάιο με την 4C “Launch Edition” να είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία με τιμή που για την ελληνική αγορά αναμένεται στα 65.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (χωρίς τους πρόσθετους φόρους τέλους ταξινόμησης και πολυτελείας). Η τιμή του μοντέλου κανονικής παραγωγής αναμένεται να ανακοινωθεί τον Μάιο.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για την 4C μπορείς να διαβάσεις εδώ αλλά και εδώ.

[Πηγή: Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...