Η πεινασμένη κυρία Klum!

Σχετικά άρθρα

newego_LARGE_t_77761_233481

Ο Sebastian Vettel έχει κατακτήσει τα 3 τελευταία Παγκόσμια Πρωταθλήματος κι ανήκει, ήδη, σε μια πολύ μικρή επίλεκτη κατηγορία οδηγών με 3 Παγκόσμιους τίτλους. Τι διαφορετικό μπορεί να έχει ο τρελός Γερμανός; Μα φυσικά η ονομασία που δίνει κάθε χρόνο στο μονοθέσιο που οδηγεί. Φέτος, η βάφτιση έγινε στο καθιερωμένο, πλέον, γεύμα με τους μηχανικούς του. Η RB9 θα ονομάζεται και “Hungry Heidi”. Ο μικρός Γερμανός αντιλαμβάνεται ότι φέτος θα έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο, έτσι η RB9 έχει λιγάκι και από Heidi Klum. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο μικρός Γερμανός.

Είναι ένα διασκεδαστικό και συνάμα χαλαρωτικό βράδυ. Μέσα από αυτό προσπαθώ μαζί με τους μηχανικούς μου να βρούμε ένα όνομα για το καινούργιο μας μονοθεσίο. Μέχρι τώρα γνωρίζατε πως είναι η RB9, τώρα είναι και η Hungry Heid.

Αδιαπραγμάτευτα, ο μικρός ξέρει πως να ξεφύγει από τη δύσκολη πραγματικότητα και τους συνεχόμενους αγώνες και σίγουρα, έχει τον τρόπο να μπορεί να διασκεδάσει και να δώσει την ευκαιρία στους μηχανικούς του να χαλαρώσουν, ούτως ώστε να είναι έτοιμοι για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Πλέον, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον αγώνα της Κυριακής στο Albert Park της Μελβούρνης.

[Πηγή: Red Bull]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...