Δεν ανησυχεί για το μέλλον του ο Whitmarsh

Σχετικά άρθρα

Martin Whitmarsh

Ο David Coulthard έγραψε πως η πίεση έχει αρχίσει να γίνεται πιο έντονη στον Πρόεδρο της McLaren Racing, Martin Whitmarsh, ύστερα από το πολύ κακό ξεκίνημα για τη βρετανική ομάδα, και δεν είναι ο μόνος που το πιστεύει αυτό. Ωστόσο, ο Βρετανός δηλώνει πως υπάρχει ανησυχία, μα αυτή αφορά την ανταγωνιστικότητα που πρέπει να έρθει, και όχι τη θέση του στην Προεδρεία της βρετανικής ομάδας.

Αισθάνομαι την πρόκληση της Formula 1. Όσον αφορά τα οικονομικά της εταιρείας, είναι πολύ σταθερά. Νομίζω ότι έχουμε πετύχει κάποια μακροπρόθεσμες συμφωνίες, έτσι είμαι άνετος μ’ αυτό. Αυτή τη στιγμή, έχω περισσότερες ανησυχίες σχετικά με την ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου μας απ’ ό,τι έχω για μακροπρόθεσμα ζητήματα.

Αλλά, είναι μια πρόκληση και δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος γι’ αυτό. Έχεις μια πλατφόρμα εδώ και τώρα, και, σαν επιχείρηση, θα πρέπει να το κάνεις και μακροπρόθεσμα. Είμαστε πολύ άνετοι με την πορεία μας σαν εταιρεία.

Η McLaren έχει κερδίσει 182 Grands Prix από το 1966. Έχουμε κερδίσει περισσότερο από το 25% των αγώνων που έχουμε πάρει μέρος στη Formula 1. Το ποσοστό επιτυχίας είναι σ’ εκείνα τα επίπεδα αυτή τη στιγμή. Έχουμε σκαμπανεβάσματα, τα οποία είναι φύση του αθλήματος, αλλά έχουμε μια αρκετά σταθερή απόδοση.

Στο τέλος της σεζόν, η Vodafone θ’ αποχωρήσει από χορηγός τίτλου της ομάδας, συμπληρώνοντας 7 χρόνια κοινής πορείας με τους Βρετανούς. Ο Whitmarsh λέει πως δεν υπάρχει πρόβλημα γι’ αυτό, ενώ θ’ ανακοινωθεί νέος χορηγός τίτλου μέσα στη χρονιά.

Έχουμε μόνο 4 χορηγούς τίτλου στα 50 χρόνια, και πιστεύω ότι έχουμε αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Είμαστε πολύ σίγουροι για τον νέο χορηγό. Θα προβούμε σε ανακοίνωση μέσα στο έτος σε ό,τι κάνουμε.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...