Hamilton: Τώρα, είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Πριν από την έναρξη της σεζόν, ο Lewis Hamilton δήλωνε πως η W04 θα πρέπει να γίνει κατά 3 δευτερόλεπτα στον γύρο ταχύτερη για να μπορέσει ν’ ανταγωνιστεί την RB9. Οι δηλώσεις αυτές ήταν υπερβολικές: το γερμανικό μονοθέσιο σαφώς και βελτιώθηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αλλά, σίγουρα, δεν υστερούσε 3 δευτερόλεπτα στον γύρο. Η W04 ήταν το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο στον αγώνα της Μαλαισίας, με τη Mercedes να κάνει το “3-4” και να έχει νωρίς το πρώτο της βάθρο για φέτος, με τον Hamilton να παίρνει την τρίτη θέση, αν και θα έπρεπε να είναι στη θέση του ο Nico Rosberg, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ο “Billio Dollar Man.

Τώρα, ο 28χρονος παραδέχεται πως η ομάδα του είναι η δεύτερη καλύτερη αυτή τη στιγμή, κάτι που τον ευχαριστεί, όπως είναι λογικό, αρκεί η Mercedes να διατηρήσει αυτή την ανταγωνιστικότητα και τους επόμενους αγώνες.

Είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα. Το να είμαι τόσο κοντά -μπορούσα ν’ ανταγωνιστώ τις Red Bulls σε κάποια σημεία του αγώνα- και να είμαι σ’ αυτή τη θέση, είναι εξαιρετικό συναίσθημα.

Δυστυχώς, δεν είχαμε αρκετό καύσιμο στο αυτοκίνητο, ειδικά όσον αφορά το δικό μου μονοθέσιο: έκανε εξοικονόμηση καυσίμου από τον 25ο γύρο και ήταν αδύνατο ν’ ανταγωνιστώ τους οδηγούς μπροστά μου. Επίσης, έκανα τρομερή εξοικονόμηση καυσίμου στο τέλος. Είμαι σίγουρος πως, αν είχαμε όλοι τα ίδια καύσιμα, θα ήταν μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, συνεπώς έχω αυτοπεποίθηση γι’ αυτό.

Ύστερα από τη δυνατή εμφάνιση της Mercedes στη Μαλαισία, ο Hamilton πιστεύει πως η νίκη θα έρθει για τους Γερμανούς, αρκεί να συνεχίσουν να βελτιώνουν το μονοθέσιό τους.

Νομίζω ότι η Μαλαισία αποδεικνύει ότι, αν συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση που πηγαίνουμε τώρα, υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουμε έναν αγώνα φέτος.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr