Button: Τα προβλήματα για τη Red Bull δε θα τελειώσουν γρήγορα

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Italy - Race

Αυτό που έχει μείνει από τον αγώνα στη Μαλαισία δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα, αλλά τα team-orders στις Red Bull και Mercedes. Τις περισσότερες αντιδράσεις έχουμε στο στρατόπεδο της πρώτης, όπου ο Sebastian Vettel δεν άκουσε στην εντολή να μην περάσει τον Mark Webber, με τον Αυστραλό να λέει πως η ομάδα θα προστατέψει τον Γερμανό.

Ο Jenson Button εκφράζει την άποψή του για το θέμα που προέκυψε στην αυστριακή ομάδα, τονίζοντας πως τα προβλήματα για τους Πρωταθλητές δε θα περάσουν τόσο εύκολα.

Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά ο Vettel οδηγεί για τη Red Bull και θα πρέπει να έχουν “πυροβολισμούς”. Αυτό θα βλάψει τον Sebastian μακροπρόθεσμα. Είμαι έκπληκτος απ’ ό,τι έκανε.

Αντί ν’ ανησυχούν για όλους τους άλλους οδηγούς στο grid, ανησυχούν τι πρόκειται να κάνουν οι team-mates τους. Μπορεί να προκύψει ζήτημα. Ακόμα κι αν το συζητήσουν, τα πράγματα θ’ αλλάξουν τώρα. Είναι ακόμα στο μυαλό τους· δε θα φύγει. Αν η ομάδα σού πει κάτι και το αγνοείς και αυτό κοστίσει τη νίκη στον team-mate σου, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά.

[Πηγή: Times | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...