Ο… “εγκληματίας” Vettel απολογήθηκε στο προσωπικό της Red Bull…

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Malaysia - Practice

Ο Sebastian Vettel ήταν ο νικητής στον αγώνα της Μαλαισίας, αλλά ο Γερμανός, για να πάρει την πρώτη θέση, δεν υπάκουσε στην εντολή της ομάδας να μην προσπεράσει τον Mark Webber. Ο Πρωταθλητής δεν έχει σταματήσει να ζητάει συγγνώμη από τότε, ενώ είπε πως τα θαλάσσωσε, λες κι έκανε έγκλημα! Έχει ζητήσει συγγνώμη και από τον Webber, αλλά το έκανε και απ’ όλο το προσωπικό της Red Bull.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Christian Horner, που έχει δικαιολογήσει κατά κάποιον τρόπο τη συμπεριφορά τού οδηγού του, είπε ότι ζήτησε απ’ όλους συγγνώμη, για να δείξει ότι η ομάδα είναι πάνω από τον οδηγό.

Έχει ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα· έχει ζητήσει συγγνώμη από κάθε μέλος του προσωπικού για τις ενέργειές του, γιατί γνωρίζει ότι η ομάδα έχει ζωτική σημασία και το να είναι μέλος μιας ομάδας, είναι καθοριστικό για να είσαι σε θέση να μάχεσαι για πρωταθλήματα.

Ωραία… Δώστε τους από ένα μπιμπερό και βάλτε τους σε κούνιες να παίζουν με τα παιχνιδάκια τους, οι μπέμπηδες… Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι κάποιος θα ζητάει συγγνώμη λες και σκότωσε ή βίασε επειδή έδωσε μάχη για την πρώτη θέση, κάτι που είναι και το ζητούμενο στη Formula 1. Και μη μου πείτε για το ότι είχε εντολή! Δεν υπάρχουν εντολές στη Formula 1· μόνο μάχες για να πας όσο πιο ψηλά μπορείς!

[Πηγή: Sky Sports | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...