Βελτίωση στις κατατακτήριες θέλει η Lotus

Σχετικά άρθρα

2013 Malaysian Grand Prix - Sunday

Το φετινό ξεκίνημα για τη Lotus ήταν εξαιρετικό και πολύ ελπιδοφόρο, καθώς ήταν ο Kimi Raikkonen που πήρε την πρώτη νίκη, στην Αυστραλία. Εκεί, η E21 έδειξε να έχει πάρα πολύ καλό ρυθμό κι εξαιρετική διαχείριση ελαστικών, όμως αυτό δε φάνηκε στη Μαλαισία, με τους Grosjean και Raikkonen να τερματίσουν στις θέσεις 6 και 7. Ένα από τα προβλήματα για τη βρετανικό μονοθέσιο είναι η ταχύτητα στον έναν γύρο, όπως έδειξαν οι κατατακτήριες σε Αυστραλία και Μαλαισία, ενώ είναι κάτι που παραδέχεται και ο manager της ομάδας, Paul Seady.

Στοχεύουμε να πάρουμε περισσότερα από το μονοθέσιο στις κατατακτήριες. Ξέρουμε ότι η E21 είναι δυνατή στον ρυθμό αγώνα, αλλά είναι χωρίς τις καλύτερες δυνατές θέσεις για τους οδηγούς για να τερματίσουν ψηλά. Αν μπορούμε να τα συνδυάσουμε, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί στην Κίνα.

Επιπλέον, ο Seady θέλει και οι δύο οδηγοί του να έχουν όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις, κάτι που δε συνέβη στη Sepang, όπου μόνο ο “Iceman” είχε τις νέες εξατμίσεις και κάποια άλλα εξαρτήματα.

Ένας από τους κύριους στόχους είναι να βεβαιωθούμε ότι και οι δύο οδηγοί θα έχουν όλα τα τελευταία εξαρτήματα στη διάθεσή τους. Ο Romain έτρεχε χωρίς το τελευταίο σύστημα εξατμίσεων και το νέο bodywork στη Μαλαισία, και υπάρχουν κι άλλες προσθήκες για το μονοθέσιο.


[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyright: Alastair Staley/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...