Ο Webber θα μπορούσε να τιμωρηθεί στη Μαλαισία

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Malaysia

Ο Mark Webber αν και είχε σαν στόχο τη νίκη στη Μαλαισία, τελικά αρκέστηκε στη δεύτερη θέση, με τον Sebastian Vettel να παραβιάζει τις εντολές τις ομάδας να μην προσπεράσει και τον Webber να μη δίνει ξανά για την πρωτιά, κι ένας λόγος γι’ αυτό είναι ότι δεν είχε τόσα καύσιμα για να το κάνει. Ωστόσο, ο Αυστραλός έπαιξε όσο πιο σκληρή άμυνα μπορούσε απέναντι στις επιθέσεις τού Vettel, “σπρώχνοντας” τον κοντά στο pit wall ενώ κινούνταν με σχεδόν 300 χλμ/ώρα.

Επιπλέον, ο 36χρονος σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο στον team-mate του, ενώ στον τερματισμό πέρασε με πολλά χλμ/ώρα από δίπλα του, αντιδρώντας στο ότι παράκουσε εντολές ομάδας. Η FIA δεν του επέβαλε καμία τιμωρία για όλα αυτά, και δεν θα ήταν δύσκολο να τον τιμωρήσει, καθώς οδήγησε επικίνδυνα, ενώ έδειξε και ανάρμοστη συμπεριφορά (αναφέρομαι στο μεσαίο δάχτυλο), παρόλο που δεν είναι ο πρώτος που το κάνει.

Όπως αναφέρει ο Michael Schimdt από το Auto Motor und Sport, υπάρχουν οδηγοί που έχουν τιμωρηθεί για πολύ λιγότερα, αλλά η FIA ούτε που εξέτασε τη συμπεριφορά τού Webber. Πάντως, οι δύο Mercedes τερμάτισαν περίπου 8 δευτερόλεπτα πίσω, και, με μια ενδεχόμενη ποινή, θα μπορούσε ο Αυστραλός να κατέβει από βάθρο.


[Πηγή: Auto Motor und Sport | Photo Copyright: Clive Mason/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα