Boullier: Οι οδηγοί θα πρέπει να υπακούουν τις εντολές της ομάδας

Σχετικά άρθρα

Raikkonen-Grosjean

Προσωπικά, μισώ τα team orders γιατί θέλω να βλέπω μάχες, αφού αυτή είναι η φύση της Formula 1 και των περισσότερων μηχανοκίνητων αθλημάτων, ενώ και οι οπαδοί που πληρώνουν εισιτήριο για έναν αγώνα πήγαν εκεί για να δουν μάχες και όχι παρελάσεις μονοθεσίων. Την άποψη αυτή δε φαίνεται πως έχει και ο Πρόεδρος της Lotus, Eric Boullier. Ο Βρετανός λέει πως οι εντολές δίνονται για κάποιο λόγο, και πως οι οδηγοί θα πρέπει να τις υπακούουν, καθώς η ομάδα είναι πάνω απ’ αυτούς.

Οι εντολές της ομάδας είναι μέρος του αθλήματος. Μερικές φορές, φαίνεται ότι τα συναισθήματα κυριαρχούν, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι οδηγοί πληρώνονται για να δουλέψουν για ‘σένα, όπως και σε μια εταιρεία. Δεν βλέπω κανέναν που δε θα ήταν υπάκουος στην εταιρεία του και δε θα υπήρχαν κυρώσεις ή δε θα έδινε εξηγήσεις γιατί δεν υπάκουσε.

Ναι, ένας από τους οδηγούς μας είναι διάσημος για το ότι κάνει ό,τι θέλει, αλλά, όταν έχεις 600 άτομα από πίσω σου, θα πρέπει να σέβεσαι την ομάδα.

Στη Μαλαισία, η Lotus είχε μαζί της νέες εξατμίσεις και κάποια νέα εξαρτήματα, τα οποία τοποθετήθηκαν μόνο στην E21 του Kimi Raikkonen, καθώς υπήρχε ένα πακέτο, και ο Boullier λέει πως το έβαλαν στον “Iceman” διότι αυτός αγωνίζεται για το πρωτάθλημα, ενώ ο Romain Grosjean είχε μια δύσκολη περσινή χρονιά.

[Πηγή: Lotus F1 Team | Photo Copyright: Andrew Ferraro/LAT Photographic/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα