Δεν ανησυχεί για το Μπαχρέιν ο Ecclestone

Σχετικά άρθρα

A picture shows graffiti against holding

Το Grand Prix στο Μπαχρέιν είναι μόλις σε δύο εβδομάδες, και οι διαδηλωτές σκοπεύουν να εμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή του, καθώς θέλουν να γίνει στόχος αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Το 2011, ο αγώνας είχε ακυρωθεί, κάτι που σε συνέβη πέρυσι, με τον CEO της FOM, Bernie Ecclestone, να δηλώνει σίγουρος πως και το φετινό Grand Prix θα γίνει κανονικά, αφού δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν το αντίθετο.

Δεν είχα καμία αρνητική αναφορά από κανέναν εκεί. Κάποιος που ζει πραγματικά εκεί ήρθε να με δει χθες και είπε ότι όλα είναι πολύ φυσιολογικά. Νομίζω ότι οι δύο πλευρές μιλάνε τώρα, έτσι κι αλλιώς. Έτσι, δε νομίζω ότι θα ξεσηκωθούν και θα κάνουν διαδηλώσεις. Αυτό δεν τους βοήθησε πέρυσι, οπότε αν είχαν μυαλό, θα προχωρούσαν σε συνομιλίες. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον αγώνα.

Εννοείται πως υπάρχουν μικρές διαδηλώσεις στο κρατίδιο του Περσικού Κόλπου, ενώ τον περασμένο μήνα τραυματίστηκαν 10 άμαχοι και αρκετοί αστυνομικοί σε διαδηλώσεις. Μάλιστα, λέγεται πως οι διαδηλωτές γράφουν συνθήματα για μποϊκοτάζ του αγώνα σε τοίχους, αλλά αυτά φαίνεται πως δεν ανησυχούν τον 82χρονο.


[Πηγή: Reuters | Photo Copyright: STR/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα