Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί η χρεοκοπία της Fisker

Σχετικά άρθρα

Fisker Karma 2012

Η Fisker θα αναγκαστεί να τελικά να κηρύξει πτώχευση μέσα στην εβδομάδα, αφού σύμφωνα με το Reuters, δικηγόροι της εταιρίας έχουν ήδη συμπληρώσει τα έγγραφα πτώχευσης, ενώ το Υπουργείο Ενέργειας της Αμερικής, πιέζει ώστε η εταιρία να υπαχθεί στο άρθρο στο 11, και τελειώνει με το θέμα της Fisker μια και καλή.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας δεν έχει απορρίξει ακόμη το ενδεχόμενο πώλησης της Fisker, αλλά στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο πτώχευσης.

Η Fisker χρωστά 10 εκατ. δολάρια στο Υπουργείο Ενέργειας της Αμερικής, και μετά τη πτώχευση, το Υπουργείο θα βγάλει σε δημοπρασία τα περιουσιακά της στοιχεία, έτσι ώστε να πάρει τα χρήματά του πίσω.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κοντά στη πτώχευση η Fisker

Η Fisker ενδέχεται να χρειαστεί να υποβάλει αίτηση πτωχευτικής προστασίας εντός 30 ημερών, εάν δεν λάβει επαρκή ελάφρυνση από τους πιστωτές της και αρκετή...

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...