Hamilton: Ο Michael μ’ έδιωξε όταν επισκέφθηκα το γκαράζ της McLaren

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Ξέρουμε ότι οι σχέσεις του Lewis Hamilton με τον Πρόεδρο της McLaren Racing, Martin Whitmarsh, είναι πολύ καλές: δεν είναι λίγες οι φορές που ο Βρετανός έχει δηλώσει ότι θέλει να ξαναδεί τον Hamilton ξανά στο Woking το 2014, καθώς γνωρίζει την οδηγική αξία του. Ποια είναι, όμως, η σχέση τού 28χρονου με τον Αγωνιστικό Διευθυντή της βρετανικής ομάδας, Sam Michael;

Σίγουρα, δεν είναι τόσο καλή όσο με τον Whitmarsh, αφού, όπως λέει ο Πρωταθλητής τού 2008, όταν επισκέφθηκε το γκαράζ της πρώην ομάδα του, ο Michael τον οδήγησε προς την έξοδο!

Πήγα να τους δω στην Αυστραλία. Αλλά, προσπάθησα να το κάνω και στη Χερέθ, στις δοκιμές, και ο Sam Michael με πέταξε έξω από το γκαράζ. Αυτό δεν είναι πολύ θετικό και δεν αισθάνομαι πολύ καλά γι’ αυτό. Ο Martin, όμως, είναι εξαιρετικός, και πρέπει να πω ότι δεν κράτησα αρκετή επαφή, έτσι θα πρέπει να τηλεφωνήσω στον Martin.

Έπειτα από αυτές τις δηλώσεις, η McLaren αντέδρασε, και μέσω του Matt Bishop, υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων της ομάδας, λέει:

Ο Sam δεν πέταξε έξω από το γκαράζ τον Lewis. Αντίθετα, τον κατηύθυνε ήρεμα έξω, καθώς οι μηχανικοί μας δούλευαν πάνω στο μονοθέσιό μας και υπήρχαν πολλά αποσυναρμολογημένα κομμάτια που δεν πρέπει να δουν οι αντίπαλες ομάδες.

Ο Lewis ήξερε ότι δεν έπρεπε να έρθει στο γκαράζ μας, όπως και όλο το προσωπικό ξέρει ότι δεν μπορεί να μπαίνει στα γκαράζ των αντίπαλων ομάδων.

[Πηγές: Formula 1, GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...