Η BMW θα εγκαταστήσει στο σπίτι των αγοραστών του BMW i3 συσκευές ταχείας φόρτισης

Σχετικά άρθρα

BMW-i3-spy-photos-3

Η BMW καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να προσελκύσει πελάτες που θα αγοράζουν το νέο i3, το οποίο όπως ξέρουμε θα είναι είτε πλήρως ηλεκτρικό είτε θα εφοδιάζεται με ένα μικρό βενζινοκινητήρα για μεγαλύτερη αυτονομία.

Υπάρχουν ήδη αναφορές σχετικά με τη δυνατότητα ενοικίασης ενός συμβατικού μοντέλου της BMW για κάποιες μέρες το χρόνο, αλλά φαίνεται ότι η βαυαρέζικη εταιρία έχει σκοπό να εγκαταστήσει προαιρετικά συσκευές ταχείας φόρτισης στο σπίτι των μελλοντικών αγοραστών. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια απλή φήμη, αφού οι πληροφορίες προέρχονται από τον υπεύθυνο πωλήσεων και marketing, Marcus Krieg, που το δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στη Λειψία της Γερμανίας.

Το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου θα προγραμματιστεί για να εντοπίζει τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης, βοηθώντας έτσι ιδιοκτήτες BMW i3 να αποβάλλουν το άγχος της αυτονομίας. Φαίνεται ότι συμβατικού μοντέλου της BMW θα είναι διαθέσιμο για τα Σαββατοκύριακα και κατά τη διάρκεια ταξιδιού διακοπών.

To BMW i3 θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από τα τέλη του Ιουλίου, και στην Αγγλία θα ξεκινά από τις £35.000 (€40.800) για την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και από τις £38.000 (€44.300) για την range-extender έκδοση. Οι πρώτες παραδώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από τα τέλη του Οκτώβρη, με το i3 να κάνει επίσημο ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...