Toyota Yaris Van

Σχετικά άρθρα

Toyota YairsVan (3)

Το Τoyota Yaris πλέον διαθέσιμο και σε επαγγελματική έκδοση. Η Toyota το ονόμασε Yaris Van και η Ιαπωνική εταιρία το περιγράφει ως “την πιό έξυπνη, ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία, αφού ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις των καταναλωτών,  οι οποίοι επιδιώκουν, μεταξύ άλλων,  την αξιοπιστία, ασφάλεια, ποιότητα, πρακτικότητα και τη σχέση αξίας/τιμής”.

Μηχανικά διατίθεται με τον πετρελαιοκινήτρα 1.4D-4D turbodiesel, με τεχνολογία common-rail, ο οποίος σε συνδυασμό με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, αποδίδει 90 άλογα στις 3.800 σ.α.λ με μέγιστη ροπή 205 Nm στις 1.800-2.800 σ.α.λ. Παράλληλα, η κατανάλωση καυσίμου ανέρχεται στα στα 4,2 λίτρα/100 χλμ.

Έχει μήκος 3,8 μέτρα και προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο 1.100 λίτρων.Μάλιστα, διαθέτει υψηλό άνοιγμα πίσω πόρτας ώστε να κάνει τη φόρτωση μεγάλων αντικειμένων πιο εύκολη από ποτέ. Έχει αποσπάσει 5 αστέρια ασφαλείας στο Euro NCAP και είναι το μόνο μικρό επαγγελματικό που παρέχει 4 αερόσακκους, οδηγού και συνοδηγού, στο βασικό εξοπλισμό. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί καθώς και σε αυτό το PDF.

[Πηγή: Toyota]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

H Toyota παρουσιάζει το νέο YarisVan,

Μια μεγάλη ιδέα για τον «επαγγελματία»

Το Τoyota Yaris, είναι το μοντέλο που αναμφισβήτητα βρίσκεται μόνιμα στην «καρδιά» της κατηγορίας Β, αλλά και δίκαια κατατάσσεται ως το best seller της ελληνικής αγοράς. Το YarisVan αποτελεί την πιό έξυπνη, ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία, αφού ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις των καταναλωτών,  οι οποίοι επιδιώκουν, μεταξύ άλλων,  την αξιοπιστία, ασφάλεια, ποιότητα, πρακτικότητα και τη σχέση αξίας/τιμής (valueformoney).

Επιπλέον, η ΤΟΥΟΤΑ  σήμερα παρουσιάζει το νέο YarisVan, το οποίο διατίθεται με τον πετρελαιοκινήτρα 1.4D-4D turbodiesel, με τεχνολογία common-rail, ο οποίος εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις και ασύγκριτη οικονομία καυσίμου.

Ο πετρελαιοκινητήρας του Yaris Van σε συνδυασμό με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, παράγει 66 kW / 90 DIN hp στις 3.800 rpm και μέγιστη ροπή 205 Nm στις 1.800-2.800 rpm. Παράλληλα, η κατανάλωση καυσίμου ανέρχεται στα στα 4,2 l/100 km.

Το YarisVan αποτελεί ένα ακόμα ιδιαίτερα δυναμικό «εργαλείο» στην αναπτυσσόμενη υποκατηγορία των Compact Vans, των οποίων ο όγκος προσεγγίζει το 50% της κατηγορίας των ελαφρών φορτηγών.

Η Τoyota με το YarisVan –το μικρό σε διαστάσεις αλλά με μεγάλες ικανότητες- έρχεται να συνδυάσει στην συγκεκριμένη κατηγορία της αγοράς την κληρονομιά του Yaris, και του θρυλικού Hilux, του κυρίαρχου, επί σειρά δεκαετιών, στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών.

Ο μελετημένος και ειδικά σχεδιασμένος αποθηκευτικός χώρος του YarisVan εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες εργασίας: από τη φόρτωση μέχρι την εκφόρτωση.

Συνδυάζει λειτουργικότητα με άνεση και ασφάλεια καλύπτοντας απόλυτα κάθε είδους ανάγκη μεταφορών. Με 1.100 λίτρα στη διάθεση του επαγγελματία, είναι δεδομένο, πως το μόνο που δεν χωράει είναι οι …συμβιβασμοί.

Η φιλοσοφία πίσω από το YarisVan είναι απλή: συμπαγής εξωτερικός σχεδιασμός για ευέλικτη κίνηση σε συνδυασμό με κορυφαίο αποθηκευτικό χώρο. Το αποδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο: το YarisVan έχει το μικρότερο μήκος της κατηγορίας, μόλις 3,8m, με ικανότητα να προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο 1.100 λίτρων. Μάλιστα, διαθέτει υψηλό άνοιγμα πίσω πόρτας ώστε να κάνει τη φόρτωση μεγάλων αντικειμένων πιο εύκολη από ποτέ.

Αναμφισβήτητα, κάθε μοντέλο Yaris διαθέτει την ασφάλεια και αξιοπιστία που παρέχουν όλα τα προϊόντα της ΤΟΥΟΤΑ, της πρώτης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο. Είναι πιστοποιημένο για την ασφάλειά του με  τα 5 αστέρια του EURONCAP και, παράλληλα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στην ποιότητα και αξιοπιστία οχημάτων από τον Γερμανικό Οργανισμό Τεχνικού Ελέγχου TUV.  Επιπρόσθετα, το Yaris Van  είναι το μόνο μικρό επαγγελματικό που παρέχει 4 αερόσακκους, οδηγού και συνοδηγού, στο βασικό εξοπλισμό.

Το νέο Yaris Van αποτελεί μια αξιόπιστη λύση αλλά και μια μεγάλη ιδέα που διευκολύνει τη ζωή του επαγγελματία και δίνει έξυπνες λύσεις για άνετη και ευχάριστη καθημερινή εργασία.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...

Toyota: Το 2025 η κυκλοφορία του ηλεκτρικού Hilux

Στα τέλη του 2022 και στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 60 χρόνων παρουσίας της Toyota στη Ταϊλάνδη, ο Akio Toyoda, πρόεδρος...

Η Toyota ανακαλεί 894.891 Highlander

Η Toyota ανακαλεί 894.891 Highlander παγκοσμίως, παραγωγής μεταξύ 2019 και 2023, επειδή υπάρχει περίπτωση τμήμα του μπροστινού προφυλακτήρα να φύγει από την θέση του. Τα...
Autoblog.gr