Video: Όλη η ιστορία των ανοιχτών μοντέλων της Opel

Σχετικά άρθρα

The awesome history of Opel convertibles

Με αφορμή της παρουσίασης του τελευταίου ανοιχτού αυτοκινήτου της Opel, το Cascada, η Γερμανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που μας δείχνει συνοπτικά όλα τα ανοιχτά μοντέλα που έχει κατασκευάσει από την ίδρυση της.

Το βίντεο ξεκινά με κάποια πλάνα από το Moonlight Roadster του 1933, μετά συνεχίζει με την Olympia landaulet, με τη χρυσή εποχή του αφιερώματος να ολοκληρώνεται με το ανοιχτό Admiral.

Συνεχίζοντας πάμε στο 1976 με το Kadett C Aero, το οποίο είχε αφαιρούμενη οροφή και αναδιπλούμενο πίσω τζάμι. Ακολουθεί το Kadett E Cabrio και το Astra F cabrio. Από αυτό το σημείο και μετά βλέπουμε τα αυτοκίνητα που ακόμα κυκλοφορούν στους δρόμους, όπως το Speedster, το Astra G Convertible, τη δεύτερη γενιά του Tigra και το Opel GT.

To βίντεο κλείνει με το Astra H Convertible και φυσικά τελευταίο είναι το ολοκαίνουριο Cascada που κάνει βόλτα στο ηλιοβασίλεμα.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JHLis2ZQzH0

[Πηγή: Opel]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...