FAIL Video: Δες έναν οδηγό ενός Audi A8 να το καταστρέφει

Σχετικά άρθρα

audi a8 fail

Κάτι έχει πιει αυτός ο Ισπανός οδηγός αυτού του ασημί Audi A8 αφού όπως θα δεις και εσύ με τα ίδια σου τα μάτια, προσπάθησε με 1002 τρόπους να το καταστρέψει. Αρχικά το ανέβασε πάνω σε έναν φράχτη, καταστρέφοντας το κάτω μέρος του.

Στη προσπάθεια του να το βγάλει από εκεί και μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, βγαίνει μέσα από το Audi και αρχίζει να το κλωτσά και να πηδά πάνω του. Το ξανασκέφτεται, κάθεται για ακόμη μια φορά στο κάθισμα του οδηγού και μετά από μερικές μανούβρες καταφέρνει τελικά να κατεβάσει το A8 από τον φράχτη, χάνοντας ωστόσο τον μπροστά προφυλακτήρα.

Και εκεί που λες ότι ωραία, τελειώσε το σόου, ήρθε η ώρα να φύγει, ο οδηγός βγαίνει ξανά από το αυτοκίνητο και αρχίζει να χτυπά με τα χέρια, με τα πόδια αλλά και με το κεφάλι του το Α8. Τα συμπεράσματα δικά σου, αλλά με κάτι τέτοια video ενισχύεται η άποψη μου ότι υπάρχει πολύ τρέλος κόσμος εκεί έξω!

http://www.youtube.com/watch?v=wcxraEg2eRA&feature=player_embedded

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...